Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

Došli Šnajderi ponovo, ima ih i Kućici i u Samo pivu. Kod ovih drugih su petica, šestica (Aventinus), sedmica i Eisbock. Petica je retko dobra, barem meni. Dobili su i Tripel Karmeliet, koji je fantastičan! Na žalost još nisu ubacili limun tako da neki neće moći da pokvare ove Šnajdere :lolol:

Posted

Šnajder se kupuje samo kod Djoleta u Baltasaru.To je deo opšte forumaške kulture.

Posted

ja kad krenem na vops, nosim u dzepu svoj limun i brtvicu. nista me ne moze iznenaditi!

Posted

Upravo otvaram, nisam imao prilike do sad da probam...Newcastle-Brown-Ale-6-Pack-Bottle.jpg

Posted
Upravo otvaram, nisam imao prilike do sad da probam...Newcastle-Brown-Ale-6-Pack-Bottle.jpg
ahhh.ja volim to
  • 2 weeks later...
Posted

samo da podelim uzbuđenje što mi uskoro stiže gajba prvog ejla sa kosova - sabaja craft brewery!piva im izgledaju sjajno, a najviše me zanima ovaj ipa. 2ibeowp.jpg

Posted
1497066_10151822673362035_1254622580_n.jpg
heh, i ja baš juče između ostalih kupio taj brewdog jackhammer, odličan je.a ako se neko uputi u madjarsku, neka se počasti ovim tavoli galaxis ipa pivom. najbolje je od tog novog mađarskog craft beer talasa. a nije ni skupo. inače, nisam bio u budimpešti od letos i u međuvremenu se baš desio bum najrazličitijih lokalnih craft piva. beer_221838.jpg
Posted

Provalio sam da je u samiškama u Beču od piva u konzervama najskuplji Badvajzer (1,15 evra), a kod nas se da naći za 90 dindži.Inače su piva (u konzervama) tamo značajno jeftinija nego ovde, uspeo sam da kupim Otakringer (odlično) za 40 centi, doduše u ambalaži od 24 komada, ovde popusti na količinu ne postoje.A naše kasirke se žale da im Badvajzer slabo ide, jebi ga, što bi Srbin pio dobro pivo, kad za slične pare može da se truje od Lava.Kad sam već kod Lava, na Brunenmarktu u Beču sam video majstora u kafani kako sedi i pije Lav pivo.

Posted

poslednji put kada sam uporedjivao, Lav u konzervi je ozbiljno sio Nik u konzervi.

Posted

Šta ja znam, to je poređenje dve hemije, mada ja nekako lakše preživljavam Nikšićko, iako je i ono potpuno tragično.

Posted
gde ima?
u pešti sam viđao u dobrom delu kafana, uglavnom točeno.ja sam kupio u najboljoj mamiparskoj pivskoj radnji u širem regionu - csak a jo sor.poneo kući i malo suvenira:21cyteb.jpg