Zecken Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Bar/pab valjda nedavno otvoren, bio pre nedeljui dana prvi put i imaju stvarno svašta. Preko 40 i nešto piva a lik tvrdi da će imati još dosta do kraja meseca. Brewdog, Baltike, gomila Nemaca... Meni favoriti Brewdog 5 a.m. Saint i Baltika Porter...
Töölönlahti Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 U Martinoviću ima da se kupi nekoliko tipova Baltike (7 i 9 sigurno, Porter nisam siguran) u konzervama većim od pola litre. Nisam uzeo, tamo naletim samo kad mi je usput po Bavariju na ponudi da ima u kući jer se pokazalo da je volu gosti i ćao-zdravo.
Аврам Гојић Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 ima na fejsu ovaj pab...zanimljivo deluje, mozda vec i sutra odem tamohttps://www.facebook.com/samopivo
renne Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 od ovoga i ovogakupio ovo, a inače izbor je ogromanNova prodavnica Aroma, oni su i uvoznici, može da se poruči pivo koje želite. Bulevar Zorana Đinđića 167
assück Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 volim taj paulaner salvator. zao mi je sto vise ne drze das helle, odlicno pivo.
renne Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 E ima jedan, javiću ti sutra kojiSent from my GT-N7100 using Tapatalk
Montmorency Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Bar/pab valjda nedavno otvoren, bio pre nedeljui dana prvi put i imaju stvarno svašta. Preko 40 i nešto piva a lik tvrdi da će imati još dosta do kraja meseca. Brewdog, Baltike, gomila Nemaca... Meni favoriti Brewdog 5 a.m. Saint i Baltika Porter...Smesna je ponuda u tom pabu.kreno da pijem ipa i posle 2 flase vise nema.ostalo je sve sranje...
bokki Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Krombacher Dark flajka 0,33 4,3%.Lepo pivo, al' dosta slabašno za tamna piva koliko se ja razumem.
djekson Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Krombacher je bome lepo pivo. Meni inače više prijaju > 4,8% taman koliko sadrži njihov pils.
Recommended Posts