Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

Bute fini pa me podsetite da li je Pilsner Urquell u redovnom asortimanu naših supermarketa.

Posted

džizs. nisam nikada nešto tako želeo kao ovo

Posted
Bute fini pa me podsetite da li je Pilsner Urquell u redovnom asortimanu naših supermarketa.
ja nigde video
Posted

Eh gde je sada lepi Prag.

Posted

Lako je otići, teško je odmor uklopiti. A prvom prilikom idem opet.

Posted
nema ga već jako dugo
Posted
nema :(ima Budvar
Posted

za vikend bio u amsterdamu na nekom festivalu bock piva, pobedili mi - Hertog Jan Bockbier (poznanik ga pravi) i Veldwachter Bock Bier (snazan ukus przenog slada), al ipak najvece otkrice Jopen Lentebier, springbeer koji zapravo ima ukus poput klasicnih americkih IPA piva.najbolje od svega sto se pije u ovoj kafani-pivnici, ex-crkvi...2zfr3wk.jpgnego, zna li neko koja je to kafana šoljica u beogradu, gde se toči brewdog pivo?

Posted (edited)
za vikend bio u amsterdamu na nekom festivalu bock piva, pobedili mi - Hertog Jan Bockbier (poznanik ga pravi) i Veldwachter Bock Bier (snazan ukus przenog slada), al ipak najvece otkrice Jopen Lentebier, springbeer koji zapravo ima ukus poput klasicnih americkih IPA piva.najbolje od svega sto se pije u ovoj kafani-pivnici, ex-crkvi...2zfr3wk.jpgnego, zna li neko koja je to kafana šoljica u beogradu, gde se toči brewdog pivo?
Soljica je mali kafic preko puta biletarnice Doma sindikata, na Trgu Nikole Pasica. Imaju toceno svetlo Punk IPA, koje je fenomenalno, sa blagim mirisom zove, i tamno, koje nisam jos probao, ali se spremam ovih dana. Mislim da je oko 260 dinara za casu od 0.33. Vredi. Edited by ambasador
Posted

U svim većim marketima, opširno smo pisali o tome prethodnih dana

Posted

Онда сам имао пива код куће па сам то читао а не ово...

Posted

Pio sam neko dimljeno pivo u kornjači. Skoro nešto tako odvratno nisam probao.