Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted
A šta mu dođe "Carveza" ispisano na ambalaži?Ne volim redizajn u pivu i alkoholnoj industriji.Sviđa mi se logo i prateći materijal.Specijal konzerva mi na Guinness konzervu sliči.
1.Dečko je pogrešio i uradio Carveza umesto Cerveza ako neko ima nalog na tom sajtu nek mu pošalje poruku da ispravi.2.Ali Jagodinskoj pivari je to potrebno jer je brend uništavan 15 godina tako da je do skora Jagodinssko bilo povezano sa asocijacijom odvratnog piva čak i u Jagodini.3. +14. +1
Posted
2. Ali Jagodinskoj pivari je to potrebno jer je brend uništavan 15 godina tako da je do skora Jagodinssko bilo povezano sa asocijacijom odvratnog piva čak i u Jagodini.
Jašta, tako da povlačim mišljenje o redizajnu u ovom slučaju.Uzdravlje!
  • 2 weeks later...
Posted

Četiri limena Zaječarca u Idei 210 dinara

Posted

naleteo juče (moram da kupujem u Idei, skupljamo Štrumf kartice)nema boljeg pivskog pazara u Srbiji trenutno

Posted

Imam 20 štrumfova. Dođi da ti dam.A inače najbolja kupovina pivaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

kul, klici će odlepiti :)pijemo pivo u Džakarti ovih danačim mi poprave auto

Posted

Renne cu ti javim posle koje tri mi trebaju ako mozes da mi sacuvas :please:Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted
kul, klici će odlepiti :)pijemo pivo u Džakarti ovih danačim mi poprave auto
Dogovoreno
Posted

za one što tvrde da je baza dobrog piva dobra voda,pio sam prolom pivo u prolom banji.ima mikro pivara. prodaju samo tamo.

Posted

jedno sasvim pizdarija nefiltrirano sa isključivo ječmenim sladom pivo.

Posted

a jes mogo sam natočiti u flaše od prolom vode...

Posted
Deschutes_Mirror_Pond_Pale_Ale_200.jpgУз лигњу на роштиљу. Питко, и ништа више од тога.
Posted

U zemunu u fat cat pub imaju neki mini oktobar fest pa do 20og imaju promocije bavarskih piva. Idem danas bas da overim, privukle me bitange sa litar tocenog paulanera za 380 kinti. Inace u zivotu nisam bio tamo, pa javljam utiske sutra kada dodjem sebi.