aram Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 probajte ovo, ko ima prilike. navodno najstarija pivara na svetu i najbolji vajcen na svetu.za prvo ne znam, al za drugo bih se lako slozio.
Dr Arslanagić Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Hvala, to je! Moraću da ga potražim po marketima, mora da bidne negde Ima ga na samo 2 mesta u gradu, na trafici pored tramvajske stanice u bloku 21. i u jednom musavom dragstoru u Grčića Milenka, kada se penješ ka Krstu sa desne strane.
Dr Arslanagić Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 arame, koliko je tačan ovaj sajt po tvojim iskustvima?
ants Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) eto to mi skoro pa komšiluk, mada sam čula i da ima u Ušću u nekom od onih restorančića, hvala! Edited January 16, 2013 by ants
Dr Arslanagić Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ima ali samo 0,3 i mislim da nema crveno već samo lager. Dobio sam informaciju da ga od skora služe i u Veroni ali nisam proveravao.
assück Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 na Brodicu ne drze vise Krugher i Brent, znam da su ranije drzali u Kuglasu, pa koga zanima ta kiselina...
MayDay Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 probajte ovo, ko ima prilike. navodno najstarija pivara na svetu i najbolji vajcen na svetu.za prvo ne znam, al za drugo bih se lako slozio.Donio mi bio to pivo sa casom Ros kad je bio poslom u Parizu i bas mi bilo lepo. I ladno sad u Becu u nekom pabu ja narucim belo pivo (kontam, koje bilo) i oni mi doneli bas to! :D
aram Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 arame, koliko je tačan ovaj sajt po tvojim iskustvima? nisam ja bas toliki poznavalac :D
Dr Arslanagić Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Pa dobro, pio si sigurno 10-15? Zgodne su ovakve stvari ukoliko nisu reklame, kad odem npr. u Njemačku na 3 dana poslom ne mogu baš da se lešim (mada bih voleo) ali mogu da popijem par komada i u tom slučaju je dobro imati neki reper.A pitam te baš za ovaj sajt jer su i oni Weihenstephaner proglasili za najbolji vajcen (koliko razbiram na mom slabom nemačkom).
Dr Arslanagić Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 na Brodicu ne drze vise Krugher i Brent, znam da su ranije drzali u Kuglasu, pa koga zanima ta kiselina...Hm, meni bilo fino, crveno i stout, lager ne baš.
aram Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 evo sad gledam stranicu za kölsch, njih sam ipak najvise probao. mogu reci da se dosta slazem, gledam najbolje ocenjene, osim Gaffela svemu ostalom bih i ja dao desetku. al to sa Gaffelom je cudno, svim ovdasnjima sve svidja, jos nisam sreo stranca kome se dopao, tako da to nije nista neobicno.a ovo je kategorija za sebe, vrh:
maheem Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 je l pio nego ovog belgijanca?biće ga po "promotivnim" cenama u lokalnoj pivnici u naredna 3 dana
Montmorency Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 je l pio nego ovog belgijanca?biće ga po "promotivnim" cenama u lokalnoj pivnici u naredna 3 danapio sam ga ja, blond,ne secam se uopste kako je, jer sam posle toga pio delirium tremens i jos sto sta.a gde ce to da ga bude?
*edited by mod Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 pio i ja i u Belgiji mi je bilo skroz neupecatljivo u odnosu na to sto sam sve pio tamo. sto ne znaci da ovde nece biti jedno od boljih. Kolika mu je cena?
Recommended Posts