Shan Jan Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Idi bre, probaj Smithwicks - ista kuca. A takodje deo Guinness familije. I probaj 2/3 Kilkenny i 1/3 Guinness ali ga (guin. na kraju) polako sipaj preko kasicice da lepo izgleda u 2 dela (samo zbog estetike), a ukus je super.a.k.a black 'n tanVid ga ekspert :D Probacemo. Ovaj smith vido nisam...
yolo Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 isproban i schneider 1, klasicniji po okusu od sedmice ali i dalje manje strejt od paulanera. tamniji, mutniji i psenicniji po okusu. cena ista, 240 din za 1/2l flajku kod u vinoteci kod djoleta baltazara. za kralja vajcena, kraljevska cena.
Sir Oliver Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Dunđerski ima u Univeru, sve sa reklamnim panoom. ima i u verui u maxiju
aram Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 sta reci coveku koji ti iz beograda u nemacku donese six-pack lav piva :D
Dr Arslanagić Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ništa, samo sledeći put kad budeš dolazio u Beograd ponesi čoveku litar čuvene holštajnske šljivovice.
yolo Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 pa sto je najgore, holstajnska sljivovica ima sve sanse da bude bolja od srpske, ako pricamo o proseku.OT:kakav tezak mamojebac od pivcuge. 8.2% koji se ne osecaju dok te ne omlati, nema nikakvih suvisnih secera i slasti tih nasviranih piva sa vise alkohola. perfektan weizenbock za sve pare, a nisu male - 280 kinti i ima ga samo na jednom mestu u gradu, kod djoleta baltazara http://www.baltasar.rs , uvoznik je u NS i mislim da je tamo bolja sansa da se nadje
renne Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 od kad ti cepaš pivo? nešto si mi mnogo mutan
yolo Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 ne cepam. pijem po malo i zato biram stvarno dobro, uglavnom me rade ti nemacki vajceni i slicno. uhvati me malo sezonski ali me brzo prodje...
Sir Oliver Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 od ''Jelen''-a me bolucka glavarealno i definitivno
Sir Oliver Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 ni ja, kad cirkam ''Lav''-ajebemliga zaštoinače, od Božića bataljujem vops i prelazim na žestinutreba se uzgodniti do letahe he..
I*m with the pilots Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 pa sto je najgore, holstajnska sljivovica ima sve sanse da bude bolja od srpske, ako pricamo o proseku.OT:kakav tezak mamojebac od pivcuge. 8.2% koji se ne osecaju dok te ne omlati, nema nikakvih suvisnih secera i slasti tih nasviranih piva sa vise alkohola. perfektan weizenbock za sve pare, a nisu male - 280 kinti i ima ga samo na jednom mestu u gradu, kod djoleta baltazara http://www.baltasar.rs , uvoznik je u NS i mislim da je tamo bolja sansa da se nadjePomoc za neupucene , gde se nalazi ta prodavnica? Na sajtu pod "Kontakt" stoji Vojislava Ilića 100?
Recommended Posts