Lancia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 na blizu 40º itekako prija. ovde to svabe izvode da ispadne muski, na dno krigle tamnog piva ide casica likera od malina ili kakvog sumskog ploda i ispija se na eks.
*edited by mod Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 (edited) Jebem li ga, ja sam otisao u taj A la Mort Subite bar i narucio orginalni Mort, bez voca i dobio nesto sto nazivaju "Belgijskim Sampanjcem" a ustvari je bila tekucina koja je izgledala kao pivo, smrdela do neba i imala ukus prokisele stale. Nije bilo teorije ni do pola krigle da dodjem.EDIT: Servirano na sobnoj temperaturi. Edited November 5, 2012 by pavllle
Behemoth Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Zna li neko da li jos uvek ima u Idei ono burence Paulanera da se kupi?
Montmorency Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Zna li neko da li jos uvek ima u Idei ono burence Paulanera da se kupi?Ima u ovoj Idei kod Airport city-ja, sad sam bio pre pola sata
Montmorency Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 nema na sta.al dobro me podseti na Paulaner, odoh sad posle posla na banjicu u onaj kafe, svidja mi se onaj crni paulaner+one kobaje
Montmorency Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 nema na sta.al dobro me podseti na Paulaner, odoh sad posle posla na banjicu u onaj kafe, svidja mi se onaj crni paulaner+one kobaje
Zli Gli Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Jel se pominjao Jelen strong? Sabija koliko je prejako, jel sipaju i neke droge u to?
Zli Gli Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Meni nije odvratan, mogu da ga pijem, ali sabija. Ovamo u kladionici gde radim su se jedan dan svi porazbijali od toga, a neki su popili samo po 4-5 komada. Najjaci mi je bio sahista Kosanovic (poznati velemajstor, trenutno igra za Crnu Goru), on se urnisao 2-3 dana za redom. Rokao covek po 7-8 komada za kratko vreme i onda tabla, spavao za stolom :D
Frank Pembleton Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Zna li neko da li jos uvek ima u Idei ono burence Paulanera da se kupi?Mislim da sam video u rodiću/merkatoru Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Frank Pembleton Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 (edited) ... Edited November 9, 2012 by Frank Pembleton
Behemoth Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Mislim da sam video u rodiću/merkatoruПослато са U8815 користећи Тапаток 2Uzeo sinoc u Idei...5 litara 1700 dinara.Ceka se sutra vece i derbi da se burence otvori.
Recommended Posts