November 5, 201212 yr na blizu 40º itekako prija. ovde to svabe izvode da ispadne muski, na dno krigle tamnog piva ide casica likera od malina ili kakvog sumskog ploda i ispija se na eks.
November 5, 201212 yr Jebem li ga, ja sam otisao u taj A la Mort Subite bar i narucio orginalni Mort, bez voca i dobio nesto sto nazivaju "Belgijskim Sampanjcem" a ustvari je bila tekucina koja je izgledala kao pivo, smrdela do neba i imala ukus prokisele stale. Nije bilo teorije ni do pola krigle da dodjem.EDIT: Servirano na sobnoj temperaturi. Edited November 5, 201212 yr by pavllle
November 9, 201212 yr Zna li neko da li jos uvek ima u Idei ono burence Paulanera da se kupi?Ima u ovoj Idei kod Airport city-ja, sad sam bio pre pola sata
November 9, 201212 yr nema na sta.al dobro me podseti na Paulaner, odoh sad posle posla na banjicu u onaj kafe, svidja mi se onaj crni paulaner+one kobaje
November 9, 201212 yr nema na sta.al dobro me podseti na Paulaner, odoh sad posle posla na banjicu u onaj kafe, svidja mi se onaj crni paulaner+one kobaje
November 9, 201212 yr Jel se pominjao Jelen strong? Sabija koliko je prejako, jel sipaju i neke droge u to?
November 9, 201212 yr Meni nije odvratan, mogu da ga pijem, ali sabija. Ovamo u kladionici gde radim su se jedan dan svi porazbijali od toga, a neki su popili samo po 4-5 komada. Najjaci mi je bio sahista Kosanovic (poznati velemajstor, trenutno igra za Crnu Goru), on se urnisao 2-3 dana za redom. Rokao covek po 7-8 komada za kratko vreme i onda tabla, spavao za stolom :D
November 9, 201212 yr Zna li neko da li jos uvek ima u Idei ono burence Paulanera da se kupi?Mislim da sam video u rodiću/merkatoru Послато са U8815 користећи Тапаток 2
November 10, 201212 yr Mislim da sam video u rodiću/merkatoruПослато са U8815 користећи Тапаток 2Uzeo sinoc u Idei...5 litara 1700 dinara.Ceka se sutra vece i derbi da se burence otvori.