Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

Miloglede, trk u maxi i kupi dvolitru Deleze, pivo izuva za 109 dinara dve litre

Posted

to samo vikendom 109 dinara, radnim danima oko 120 dinara :)

Posted
Miloglede, trk u maxi i kupi dvolitru Deleze, pivo izuva za 109 dinara dve litre
jel stvarno dobro? deda voli piva od 2 kila, da ne shaljem choveka bezveze! ^_^
Posted

odlično, puni se u UBS, tako da je stvarno dobropont, i za 120 je extra dobro

Posted (edited)

ma jeste zaista dobro :) ja inace svakodnevni pijem to 365 pivo iz konzerve pa nisam imao nikakve predrasude prema 365 u dvolitarskoj flasi kada sam je prvi put ugledao :)

Edited by Pontijak
Posted

i ja pijem iz konzerve, ali se ono puni u Francuskoj, a ovo se puni kod nas u Hajnekenu, ali je i dalje fenomenalno

Posted

da, procitao sam na konzervi gde se puni, opet kazem, meni to pivo postalo svakodnevno :)

Posted (edited)

se zove 365? kao ono sve njihovo?

Edited by thermal bug
  • 3 weeks later...
Posted

u jednoj soc kafani preko puta Brodića, na biciklističkoj stazi, pored pruge, imaju rusku "Baltiku" sedmicu.

Posted

Ja samo da prijavim da se pilo efes unfiltered u Turskoj i da je VRHUNSKO. Ako neko zna di moze da se pazari u bg nek obavezno proba.

Posted

Vec par puta mi se desava da smlatim 2-3 tuborga kao da je voda... Mozda i jeste...

Posted

zajecarsko, yum, uvek svratim sa drustvom do birtije na cjosku otona zupancica i goce delceva, a na najsoc brodu na keju me uvek rastuzi sto stoji pro forme ali ga nikad nema...

Posted
zajecarsko, yum, uvek svratim sa drustvom do birtije na cjosku otona zupancica i goce delceva, a na najsoc brodu na keju me uvek rastuzi sto stoji pro forme ali ga nikad nema...
Inace, pre neki dan se licno uverio da se Zajecarsko puni na 2 mesta- u lokalnom podrumu pica, u izlogu zidarac punjen u Zajecaru, a iz gajbe mi utrapise novosadski. Cetvore oci da otvorite...