wall Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Dobro, znaci da je moj mrki pogled jutros u prodavnici bio opravdan. :DGospodji dakako. Voli te "gratis" case i solje cudo jedno.
placenik Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Jel ima gde u Beogradu da se pazari Valjevsko? Probah skorije i mogu reci samo "da ne valja, ne bi bilo iz Valjeva"
Tale Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Mislim da imaju prodavnicu (predstavništvo) na Banjici, u pet solitera (Crnotravska 13a).
placenik Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Samo da podelim svoju tuzuTM - Zajecarsko zidarac se puni u Novom Sadu. Tugo jesenja...
Behemoth Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Samo da podelim svoju tuzuTM - Zajecarsko zidarac se puni u Novom Sadu. Tugo jesenja...Nisam bas siguran u to sto kazes. Jedino ako nisu nesto opasno zeznuli.Zajecarska pivara ima ogroman izvor podzemne vode koji koriste za proizvodnju piva. Cesto ga pijem i nisam bas primetio razliku u ukusu, sto bi svakako bio slucaj da ga prave od drugacije vode.Doduse ne iskljucujem mogucnost da se pivo puni i u Zajecaru i u Novom Sadu.
placenik Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Nisam bas siguran u to sto kazes. Jedino ako nisu nesto opasno zeznuli.Zajecarska pivara ima ogroman izvor podzemne vode koji koriste za proizvodnju piva. Cesto ga pijem i nisam bas primetio razliku u ukusu, sto bi svakako bio slucaj da ga prave od drugacije vode.Doduse ne iskljucujem mogucnost da se pivo puni i u Zajecaru i u Novom Sadu.I ja se iznenadio kad sam video ona sitna slova sa Po licenci...
*edited by mod Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Sinoc probah Valjevsko i nije mi se nesto dojmilo. Ostavlja mi nekakav brasnjasti ukus u ustima.
Dr Arslanagić Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Moraću ga ponovo probati. Načuh da ga drži neki dragstor u selu Bežaniji.
Behemoth Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 I ja se iznenadio kad sam video ona sitna slova sa Po licenci...Upravo sam slistio 3 zidarca i kad je stigao prvi pazljivo sam procitao slova na etiketi. Tamo pise da proizvodi i puni Ujedinjene srpske pivare ili kako vec, i adresa u Zajecaru.Za niskopasterizovano zajecarsko ne garantujem da pise isto.
placenik Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Upravo sam slistio 3 zidarca i kad je stigao prvi pazljivo sam procitao slova na etiketi. Tamo pise da proizvodi i puni Ujedinjene srpske pivare ili kako vec, i adresa u Zajecaru.Za niskopasterizovano zajecarsko ne garantujem da pise isto.Moze biti da je to, posto kod mene samo to niskopasterizovano i ima da se kupi.
Milogled Bluff Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 (edited) kakav vam je novi BIP?Meni veoma dobar. Pio sam ga u Cacku pre jedno dva meseca. Ovde ga nisam vidjao. Edited September 12, 2012 by Milogled Bluff
renne Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Bohemia se pokazalo kao izuzetno pivo, prvi put sam ga pio i prijatno sam iznenađen
Recommended Posts