August 6, 201212 yr ja sam sreo vacica odvaljenog od piva u bratislavi 2010. godine na dan Sv. mucenika Teofila, Trofima i Drugi S Njima (5.avgust). koji mi je pa to vernik.Ali u bratislavi je na snazi drugi kalendar, pa si ga sreu u stvari 13 dana ranije u odnosu na taj dan.
August 6, 201212 yr uvek bilo :Dtrebalo je ovo da pijes (ako ga jos prave?)a bilo je ono> oš da probaš lokalno pivo? a ja pristadoh da ne uvredim domaćine iako sam pretpostavio da je u pitanju splačina... Appel mi nisu nudili.
August 6, 201212 yr Ali u bratislavi je na snazi drugi kalendar, pa si ga sreu u stvari 13 dana ranije u odnosu na taj dan.lepo sam znao da nisu čista posla! posle je sotona pogasio i reflektore!
August 6, 201212 yr odvratnoDrugar iz vojske je samo niško pio, uz neprevaziđene grimase - lokal patriota, neće Apatincima da meće u džep.
August 11, 201212 yr 3ri amstela 0.5 i čaša u Rodi za 185, rešena kaucija. Debili su u početku prihvatali samo Amstelove flaše, pa odakle mi?
August 18, 201212 yr mislim da je u drink storu ta kombinacija 165 dindži. ne da je bitno zbog 20 dinara, nego onako da izreklamiram ljude.čini mi se da je čaša pretanka i da neće imati dug radni vek.
August 18, 201212 yr meni se ranije činio boljim (pio sam iz konzerve), što može da znači da mi se juče i nije pilo pivo ili da stvarno nije nešto. Edited August 18, 201212 yr by Lezilebovich