čekmeže Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 (edited) Juče slušao razgovor u kome momak (koji je koliko sam shvatio radio u nekoj laboratoriji gde domaće pivare donose uzorke na analizu) tvrdi da u Amstelu ima najviše onoga od čega se pravi pivo, a najmanje kukuruza and stuff. Edited August 5, 2012 by Hartmann
Joe D Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 I najbolje je u ponudi, ako misli na amstel premium.Lasko pio pre neki dan posle xy godina, nista se nije promenio ukus. Dobro pivo.
Frank Pembleton Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 I najbolje je u ponudi, ako misli na amstel premium.Lasko pio pre neki dan posle xy godina, nista se nije promenio ukus. Dobro pivo.Ja imam utisak da su ga već pokvarili!Sent from wc šolja by BVK
aram Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 odvratnouvek bilo :Dtrebalo je ovo da pijes (ako ga jos prave?)
renne Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Ja imam utisak da su ga već pokvarili!Sent from wc šolja by BVKnisu
Bat Bat Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 ja sam sreo vacica odvaljenog od piva u bratislavi 2010. godine na dan Sv. mucenika Teofila, Trofima i Drugi S Njima (5.avgust). koji mi je pa to vernik.
Lancia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 pravo pitanje je, koji si ti vernik?¿ sram te bilo.
Zverilla Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 ja sam sreo vacica odvaljenog od piva u bratislavi 2010. godine na dan Sv. mucenika Teofila, Trofima i Drugi S Njima (5.avgust). koji mi je pa to vernik.па пио је јер му је било жао Св. мученика Теофила, некрсту један!
Bat Bat Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 pravo pitanje je, koji si ti vernik?¿ sram te bilo.au, naopaki znak pitanja. sotonina posla.
duda Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 au, naopaki znak pitanja. sotonina posla.sad se setih priče iz detinjstva kojom su nas plašili (što li su nas plašili, sad se pitam ).dakle, ovako su nam govorili : đavola (sotonu) ćeš prepoznati tako što on jaše naopako, tj, glava mu je okrenuta ka repu konja !!!!od tada evo ceo život kad neko spomene sotonu ja zamišljam takvog ''naopakog'' jahača . znači, sve što je naopako, ima veze za sotonom.hm, možda je i pivo sotonino piće , mislim ako je vino piće bogova :D
Recommended Posts