March 15, 200916 yr ma, dobro to, nego govorih o etimologiji, joe d.nego, vidim u predlozima, čini mi se da je tomislav n. posredno opljunuo i fetišiste. :Da inače, baš me interesuje da li radikali i drugi zaziru od girl on girl filmića :)
March 15, 200916 yr Glasam za snage "haosa i bezumlja:" dugo me tako niko nije zvao. Kako bi bilo dobro da ovaj predlog pobedi...
March 15, 200916 yr da.li.je.ovo.vucic.ovaj potforum kaska... <_< vucic igra na pinku u nosnji. brzo okrecite Promaklo, jel bio u slovačkoj nošnji? :D Ne, rece da je nosnja iz Gnjilana (na Boskovu konstataciju da je iz srca Sumadije). A ja pomislio da je hrvatska narodna nosnja
March 22, 200916 yr Dajte da vidimo ove crvene čarape, šta je to.. Gledao sam sa minimalnom pažnjom.. jedino što bi bilo dosadnije jeste da su pustili filharmoniju da peva.
March 22, 200916 yr Gledao sam sa minimalnom pažnjom.. jedino što bi bilo dosadnije jeste da su pustili filharmoniju da peva.Ako takav pogled na kulturu i visoku umetnost imate vi sa diplomama, nije ni čudo da nam je kultura takva kakva jeste.
March 22, 200916 yr Dajte da vidimo ove crvene čarape, šta je to.. Gledao sam sa minimalnom pažnjom.. jedino što bi bilo dosadnije jeste da su pustili filharmoniju da peva.Crevene su carape sekretarke Nadice.A Tasovac rece malopre kako je ovaj razgovor zanimljiv ko dokumentarac o gusenicama na kineskom, bez titla. Dobro Lale kaze, Sarapa pokraden
March 23, 200916 yr crvene carape su 1 neverovatno iritirajuce i arogantno stvorenje. bradic u pokusaju, ali bez pokrica za takvo ponasanje. Edited March 23, 200916 yr by foto