Zabalujev Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Iz nekog razloga, bojkotasi se stide da ih pohvale.. Poslušali smo savet Teodora Ruzvelta: govori tiho i nosi psa sa sobom. Ili, što reče Sultanović u Do koske: pusti, nek malo rade sami. Link to comment
MocaVukotic Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Па не може. Остају на листићу... Pardon, mislio sam deklarativno, pozovu glasace da ne izadju. Glupa ideja svakako Link to comment
Caligula Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Ovo je do jaja, video danas. Kao komediju da su snimali Link to comment
villiem Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 nije da ne padne, ima nesto sa casama, neki problem, bilo i na kraju, neki sukob sa sokom il tako nesto, on i sergej Link to comment
sherman Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 3 minutes ago, villiem said: nije da ne padne, ima nesto sa casama, neki problem, bilo i na kraju, neki sukob sa sokom il tako nesto, on i sergej djordje je imao sukob sa sokom? nije mi jasno na koju je foru uspeo da se zakaci sa sokom koji verovatno nije rec progovorio celu emisiju. eventualno da mu je u prolazu dobacio da uopste ne lici na vlaha Link to comment
Milošica Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Zamišljam scenu kako se Sergej i Radule otimaju oko soka u toku emisije i zapravo uopšte ne deluje nerealno. Link to comment
sherman Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 iskreno ni meni nije tesko to da zamislim, obojica su dosta temperamentni, ali djordje me bas neprijatno iznenadio... Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 16 minutes ago, msv said: @ToniAdams Link to comment
ToniAdams Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 ovo je bukvalno nesto najbolje ikada Link to comment
pbg12345 Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 ono kad ti je pomalo zao djordjija, a sa druge strane on takav kakav je pored ostalih deluje kao cercil licno Link to comment
Nikodije Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 negledljivo postaje bilo sta gde se ova budaletina sergej pojavljuje, sreca pa vise ne gledam njegove filmove, sada mislim o njemu da je jos gori glumac nego sto sam pre mislio Link to comment
Recommended Posts