Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Just now, dùda said:

Ko je to rekao ?

Vlah

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

2 minutes ago, dùda said:

Ko je to rekao ?

Djoka Vlah. 

Pokojni Ševica i Jajan iz noćne more su Ajnštajn i Stiven Hoking za ove imbecile

Teško nama doveka

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

nije više samo radule lud, sergej ako nije lud onda je na pauzi svitlao buxnu

:isuse:

Teško nama doveka

Plus kolikogod

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

56 minutes ago, steins said:

Ako se ovo nastavi glasam za SNS iz čistog inata

Baš ćeš ih zajebati. Jedni se bore za cenzus, drugi neće preći 500 glasova, a treći su najgori ološ koji je ova zemlja ikad imala :)

Jedva čekam da gledam, btw. Sa Seržom se nikad ne zna šta će izaći, gledao ga malopre kod nekog lika nešto 15 minuta, iznenađujuće norrmalan, ali ipak kao zabavu preferiram nastupe pod drogama. :D

Baš ćeš ih zajebati. Jedni se bore za cenzus, drugi neće preći 500 glasova, a treći su najgori ološ koji je ova zemlja ikad imala [emoji4]

Jedva čekam da gledam, btw. Sa Seržom se nikad ne zna šta će izaći, gledao ga malopre kod nekog lika nešto 15 minuta, iznenađujuće norrmalan, ali ipak kao zabavu preferiram nastupe pod drogama. [emoji3]
Boli me baš dal ću ih zajebati. Ovi opozicioni rerardi na svim frekvencijama mi dovode do pucanja aneurizme

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

2 minutes ago, steins said:

Boli me baš dal ću ih zajebati. Ovi opozicioni rerardi na svim frekvencijama mi dovode do pucanja aneurizme

Kakvi god da su, možemo da sanjamo da su na vlasti obojica (što bi značilo da AV nije). Al neću ja da ti pričam nešto što znaš i sam. 

Edited by Mil@n

Sergej liči na Caneta Partibrejkersa

Nikad zabavniji "Utisak nedelje", steta sto me zena na kraju otera od televizora jer ne moze ovo sranje da gleda. Knjige i knjige ce se pisati o ovom intelektualnom sunovratu politike u Srbiji, nece biti lako objasniti buducim generacijama brzinu tog sunovrata.

Sergej Trifunovic je izuzetno glup covek. Sve drugo na stranu, mislim da sam tek veceras shvatio koliko je taj covek glup.

Kakav idiot mjehhh

Totalno sumnjiv Sergej. 

Nije on baš toliko lud.

Izbaci nakoksano govedo iz studija

1 minute ago, harper said:

Nikad zabavniji "Utisak nedelje", steta sto me zena na kraju otera od televizora jer ne moze ovo sranje da gleda. Knjige i knjige ce se pisati o ovom intelektualnom sunovratu politike u Srbiji, nece biti lako objasniti buducim generacijama brzinu tog sunovrata.

Tek sam sad sela i pustila iz početka, kakav si tizer sad bacio! 

P. S. Valjalo bi neki subtitle da ide kad Sergej govori, ja njega sa velikim naporom razumem šta priča. Kakav je to glumac koji nema elementarnu dikciju...