Jumanji Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Jaoo sace celo vece Olivera, pa Olivera [emoji849]Mozda bacim pogled, ali me nervira ekipa, tako da ne bih da kvarim ovaj lep dan sto prolazi.
John Coltrane Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 4 hours ago, napadaj said: Ja sam se ovih dana iznenadio nekoliko puta, pošto mi je više ljudi reklo će da glasaju za Hanu, a nikada ne bih pomislio da su sada u tom fazonu i prilično sam siguran da ih izbori na kojima je ona dosad nije učestvovala uopšte nisu zanimali. Hana je privukla novu publiku u poslednje vreme.
napadaj Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Ma jok, nisu klinci, već uglavnom ženske osobe od 35-36 godina.
Sludge Factory Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Sergej kao najbolji sns djak, ne da nikome da progovori, dere se, prekida, upada u rec, svadja se.
Jumanji Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Dvadeset minuta, doviljno. Nemusti Djordje napravio odlican uvod, dovoljno za normalne [emoji2957]Ovaj neuroticni mi ni truncicu ne treba veceras. Sacuvaj boze, ko zivi sa njim, ako neko zivi... i juuh
Кристофер Лумумбо Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Just now, Sludge Factory said: Sergej kao najbolji sns djak, ne da nikome da progovori, dere se, prekida, upada u rec, svadja se. dakle zabavno za gledanje?
radisa Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Just now, Кристофер Лумумбо said: dakle zabavno za gledanje? AKo voliš da gledaš kočoperenje jednog petla, na drugog, olinjalog, dok treći, matori, sedi sa strane i neverue™...
John Coltrane Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 2 minutes ago, Sludge Factory said: Sergej kao najbolji sns djak, ne da nikome da progovori, dere se, prekida, upada u rec, svadja se. Uzas. Kafanski astal samo fali.
Sludge Factory Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 4 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: dakle zabavno za gledanje? Uh, tesko pitanje
Recommended Posts