Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Jaoo sace celo vece Olivera, pa Olivera [emoji849]

Mozda bacim pogled, ali me nervira ekipa, tako da ne bih da kvarim ovaj lep dan sto prolazi.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

4 hours ago, napadaj said:

Ja sam se ovih dana iznenadio nekoliko puta, pošto mi je više ljudi reklo će da glasaju za Hanu, a nikada ne bih pomislio da su sada u tom fazonu i prilično sam siguran da ih izbori na kojima je ona dosad nije učestvovala uopšte nisu zanimali.

Hana je privukla novu publiku u poslednje vreme.

Ma jok, nisu klinci, već uglavnom ženske osobe od 35-36 godina.

Sergej kao najbolji sns djak, ne da nikome da progovori, dere se, prekida, upada u rec, svadja se. 

Kud ne odoh po kokice 

Dvadeset minuta, doviljno.
Nemusti Djordje napravio odlican uvod, dovoljno za normalne [emoji2957]
Ovaj neuroticni mi ni truncicu ne treba veceras. Sacuvaj boze, ko zivi sa njim, ako neko zivi... i juuh

Just now, Sludge Factory said:

Sergej kao najbolji sns djak, ne da nikome da progovori, dere se, prekida, upada u rec, svadja se. 

dakle zabavno za gledanje?

Dal će biti nabadanja do kraja emisije?:jerry:

Kokošinjac...
Hahaha [emoji106]

tražili ste gledajte :jerry:

Just now, Кристофер Лумумбо said:

AKo voliš da  gledaš kočoperenje jednog petla, na drugog, olinjalog, dok treći, matori, sedi sa strane i neverue™...

Tesna mu šuljica...

2 minutes ago, Sludge Factory said:

Uzas. Kafanski astal samo fali.

4 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Uh, tesko pitanje