February 22, 200916 yr Pa kad je tako programiran, a Košdrv izgubio daljinskikošdrv zaglavio daljinski. nema tu pomoći.
February 22, 200916 yr Da sam na Quizmasterovom mestu, ne bi mi se tako lako uslihtao, sve dok Vojvodjanin pises malim slovom. ;) Nego.. je li tema Statut Vojvodine bas toliko sad-il-nikad, pa se nije mogla odloziti za sledecu nedelju, a veceras pricati o Miladinu Nacionale?Ili je odnekud stigla preporuka da se ne talasa previse na tu temu?Bese li sta o tome u Kaziprstu, Stanju nacije, Uvecanju, Poligrafu, Upitniku, Kljucu, Cirilici, DaMozdaNe..? Ssamo pitam, mozda sam propustila..jesi. ne znam da li je gore biti zao, biti glup ili biti neobavesten. ili sve to zajedno, i jos ponesto.
February 22, 200916 yr mađarski na ćirilici... Pazi, jedan lik iz Subotice je dobio sudski poziv sa mađarskom ćirilicom.Istina je, a imam i sliku.
February 23, 200916 yr jesi. ne znam da li je gore biti zao, biti glup ili biti neobavesten. ili sve to zajedno, i jos ponesto.Ma, sve sam to, anđele. A povrh svega, imam i ravne tabane, jedan zalomljen nokat, slinac u nosu, pocepanu čarapu i plombu na šestici gore levo. /A sad brojim minute, da vidim za koliko će ovo biti obrisano/. ;)
March 1, 200916 yr Ukljucio se pre pet minuta. Ovaj Jeremicev klon je A ova iz Borbe je zmijolika, ali jebeno jebozovna!
March 1, 200916 yr ovo je teorija zavere: napad na vladu. pokušava se da se unese razdor međ' koalicione parnere pitanjem ko je cinkaroš. i, udara se na najjače DS. a ovo i direktno udara na "belu šengen listu". jadna vlada.EDIT: i upita ga na kraju: da l' to priča jer je kandidat za ambasadora. Edited March 1, 200916 yr by djordje geprat
March 1, 200916 yr posle tekme bacim na Utisak i cujem nekog dekaru koji nema pojma koji su predlozi u pitanju, pa bi hteo da mu ponove ako moze
March 1, 200916 yr - Baš mi je milo što ova prethodna muška osoba koja se javila nije iz Beograda. Zato što stari Beograđani ne rade to tako!
March 1, 200916 yr prikazanje dvojnika u UN-u me nagnalo na razmisljanje ko je stvarno vlas' u srbiji. vrlo zajebano.
March 1, 200916 yr A ova iz Borbe je zmijolika, ali jebeno jebozovna! Jbga, Sead Spahovic je bio brzi...