John Coltrane Posted June 5, 2020 Posted June 5, 2020 Nisam gledao zadnjih par nedelja, posto nisam karakter da prebacim kad krenu predlozi, a opet koja je poenta ne gledanja svih pinkova, hepija i ostalih studija Beeee, osim da se izbegnu sve one vulgranosti i bezocne lazi ljudi koji nas prave budalama 10 godina. Po lajnapu bih rekao da je ovo poslednja emisija pred letnju pauzu...Sergej ce se preznojava i ceska, Radule da gladi bradu, a Djoka Vlah da trtlja sav usplahiren "uzgred budi receno" na lalinskom...Bolje da su poslali Hanicu
dragance Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 Hanicu i Ninočku bih gledao. Ovo ne mogu, strah me za srce i od nervnog sloma.
John Coltrane Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Tu niko nije za bojkot, ima Olja da izgori posle 15min.
Shan Jan Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Za cije babe zdravlje dovodi raduleta? Koliko ima on glasackog tela? 0.00001%? I pored toga sergej na drohama i ovaj smarac od nazovi analiticara. Ko ce ovo da gleda.
San Epifanio Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Zivi bili, pa videli... Ocekujem jedan od zanimljivijih UNПослато са SM-J610FN помоћу Тапатока
Milosh76 Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Bolje da je zvala Sapica, Comicku I nekog iz SPS, recimo
napadaj Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Ja sam se ovih dana iznenadio nekoliko puta, pošto mi je više ljudi reklo će da glasaju za Radulovića, a nikada ne bih pomislio da su sada u tom fazonu i prilično sam siguran da ih izbori na kojima je on dosad učestvovao uopšte nisu zanimali.Privukao je novu publiku u poslednje vreme.
Milošica Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Balkaninfo i slični su izuzetno uticajni mediji među određenom grupom ljudi,a Radule je sada u toj priči.Ne verujem naravno da će preći cenzus,ali neće se baš obrukati.
Кристофер Лумумбо Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 radule je postao trumptard, a mislim da ne postoje gori ljudi od trumptarda van amerike, to je cisto zlo.
Tsai Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Antivakserski ludak, baba od viteza Koje na spidu i smradina nagojena iz NSFM Mozda i nije toliko loshe za pracenje uz kokice
Joe D Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 18 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: radule je postao trumptard, a mislim da ne postoje gori ljudi od trumptarda van amerike, to je cisto zlo. zar nije njemu stiv benon finansijer? sto se trampove popularnosti u srbiji tice, sasvim je pirodan put o lozenja na seselja ka lozenju na trampa. bilo bi cudno da nije popularan.
Recommended Posts