Zabalujev Posted May 24, 2020 Posted May 24, 2020 A Srbijanka ne prihvata Boška dok ne izađe na čelo Prajda. Jbg, ništa onda.
Tsai Posted May 24, 2020 Posted May 24, 2020 Ali kolko je jalovo sve ovo i kolko se vremena gubi na bojkot sekta vs antibojkot sekta, ko o'timinsi i o'hare.. Jedva cekam da prodju izbori
Zabalujev Posted May 24, 2020 Posted May 24, 2020 Lepa ravnoteža gledalaca koji se javljaju. Skoro da mi fale ovi bolidi od prošle nedelje. 24 minutes ago, Tsai said: Ali kolko je jalovo sve ovo i kolko se vremena gubi na bojkot sekta vs antibojkot sekta, ko o'timinsi i o'hare.. Rekao bih i da je Srbijanki i Bošku smor da govore o tome.
salerokada Posted May 25, 2020 Posted May 25, 2020 14 hours ago, Tsai said: Ali kolko je jalovo sve ovo i kolko se vremena gubi na bojkot sekta vs antibojkot sekta Esencija jalovosti. Vučić gleda i otvara najstarije vino iz podruma.
Desmond Bojčinski Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Ne znam za vas ali ja bih Zeca bez pola blama krunisao umesto Karađoleta
Recommended Posts