stoka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Kada pričate o istoričaru Markoviću, treba da stojite mirno! I to iz dva razloga:1) Najmlađi je pobednik "Kviskoteke" u istoriji ovog kviza!2) Član je DS-a!
pacey defender Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Gosti Utiska nedelje biće: Nenad Čanak - predsednik LSV, Slobodan Samardžić - potpredsednik DSS, Tomislav Nikolić - predsednik SNS.
John Coltrane Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Gosti Utiska nedelje biće: Nenad Čanak - predsednik LSV, Slobodan Samardžić - potpredsednik DSS, Tomislav Nikolić - predsednik SNS.obecava, nakon duzeg perioda...
Quizmaster Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Povraća mi se od ovih Samardžićevih jezičko-pravnih vratolomija...
pacey defender Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jesi vojvođanin, al si dobar čovek....
John Coltrane Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 bash se "raspucao" ovaj sa razdeljkom i shtrucovanim brkovima...
MancMellow Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jesi vojvođanin, al si dobar čovek.... Ne rise da je to rekao? :o
Кристофер Лумумбо Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 olja - mora da znaju oba pismagrobar - zasto?
pacey defender Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ne rise da je to rekao? :oda.. bile gotove reklame, kadar iz studija, ovi ne kapiraju da su u programu. toma nešto kašlje, krklja, a onda kaže navedenu rečenicu....
ficfiric Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ne rise da je to rekao? :oNije znao da je u programu
zzabo Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jesi vojvođanin, al si dobar čovek.... Uvreda Vojvodjana, i priznanje da je politicki neprijatelj dobar covek :o Mediji bi ga mogli rastrgnuti zbog ovoga...Za one koji ne prate, ovo je Toma rekao Canku ne znajuci da su u programu.
nixolaus Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 (edited) Ne rise da je to rekao? :oTo je rekao Toma, ali u neformalnom razgovoru, misleci da jos nisu ukljuceni u studio. Samo, ne bih to uzimao za nesto strasno. To mi deluje kao da je Toma u sali prihvatio na sebe ulogu koju Canak namece velikosrbima kako za sebe misle da su arijevska rasa, pa eto sad on sa visine gleda na Canka Vojvodjanina.Jeste da sada ispada da branim Tomu, ali nekako mi je glupo od ovoga praviti bauk. Edited February 22, 2009 by nixolaus
Gonzo Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 varijacija na temu dobar iako je mađar. old habits die hard.
pacey defender Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 To je rekao Toma, ali u neformalnom razgovoru, misleci da jos nisu ukljuceni u studio. Samo, ne bih to uzimao za nesto strasno. To mi deluje kao da je Toma u sali prihvatio na sebe ulogu koju Canak namece velikosrbima kako za sebe misle da su arijevska rasa, pa eto sad on sa visine gleda na Canka Vojvodjanina.Jeste da sada ispada da branim Tomu, ali nekako mi je glupo od ovoga praviti bauk.vrlo moguće da si u pravu. svi oni su u poprilično dobrim odnosima kada se kamere isključe, odnosno kada nisu u programu.ali, čovek ima takvu reputaciju koju je zasluženo zaradio, tako da ga treba malo pročačkati za ovo...
Recommended Posts