villiem Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Zajebo se covek, mi ne treba da se nerviramo, stvari su jos uvek crno bele, oni ne valjaju, mi smo dobri, ne treba nam ovo al jbg, picke iz eu ulazu u av vise nego inace jel ima sklonost da bude debil i da se samostalno rastoci pre bilo kakvog dogovora dole.Napravice nam i demokratiju na kraju de cemo biti zadovoljni kako nam je sad Nema nas dovoljno, to je problem, pa se sve lako pegla, iako je vecina ok, malo nas je, imamo previse stresa od istih debila trideset godina, treba nam strucna pomoc a ne jebeni rem, ja bi im to rekao kada dodju ovde da nas poduce o dugom putu u evropu
stoka Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 On 16.2.2020. at 21:18, radisa said: Ovaj novi u REMu deluje pošteno, što znači da će ili da se pokvari ili da da ostavku u roku od 6 meseci... Poznajem ga sa faksa, mnogo dobar čovek ... Barem je bio ...
Nesh Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 (edited) Covek je prijavio kod Staljina svakog ko mu si nije svidjao ili obrnuto i sad tu ljudsku nulu, ubicu mi hvalimo...nikad da se ne oporavimo Jebo vas drug Tito! Edited February 18, 2020 by Nesh
Nesh Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Kako bese ono, administratori brisite ovo, nesto sam se zeznuo.
odmor Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 Olja predlozima o Canku u poslednjoj emisiji (sa ovim REM likom) ukazuje na to da se Canak pregrupise pred izbore i da mu je "zakinuto".. Ovo nije eksplicitno receno u emisiji ali je veoma vidljivo iz priloga. Dakle ili je Canak skroz pusten niz vodu dibidus, pa preti (videti predlog gde se dernja na Seselja) ili nije dobio dovoljno onoga sta je hteo, pa opet preti. Sa jedne strane, dernja se na Seselja kao blesav, a od Obradovica trpi ponizavanje i cuti. Zivi bili pa videli dal' ce Cankove pretnje Vucicu uroditi plodom.
gospa buba Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 chime chanak moze da preti vuchicu sent from bubamoto
Filozof manijak Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 35 minutes ago, gospa buba said: chime chanak moze da preti vuchicu Štapom I tjelesinom
gospa buba Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 pitam shto ne znam. chudno je i da mu doprinosi neshto, josh chudnije da ima da preti suchim sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 pa predstava, uvek ima neki negativac
odmor Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 2 hours ago, gospa buba said: pitam shto ne znam. chudno je i da mu doprinosi neshto, josh chudnije da ima da preti suchim ta dva pitanja su u stvari jedno pitanje.. ako mu vec nesto doprinosi, onda ima i cime da preti .. a osim toga moze da preti kao sto rece filozof manijak dranjem, spamovanjem, trolovanjem, urlanjem... takodje u najmanju ruku moze da preti prelaskom u "pravu opoziciju", odn.. vidi kako trpim uvrede od B.O.
odmor Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Utisak Nedelje gleda televiziju umesto drugih, i ne samo to nego reverse engineer-uje orkestraciju koju 'vrhovni vladar' sprovodi preko televizije.. zasto se onaj voditelj Pinka ucenjuje.. Zasto Canak salje poruke koje salje..
duda Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Meni najbliže da je Čanak dobio zadatak da glumi pravu opoziciju. Kao što mu je uostalom Boško lepo i rekao. Jbt, Boško i lepo u istoj rečenici. Koja su vremena došla
renne Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Quote Olja Bećković, autorka emisije Utisak nedelje koja se emituje na Novoj S, tužila je televiziju Pink, Željka Mitrovića, Vericu Bradić i Gorana Gmitrića, koautora emisije "Hit tvit", zbog povrede autorskih prava. Prvo ročište po ovoj tužbi održaće se u petak u Višem sudu u Beogradu, potvrdio je njen pravni zastupnik Goran Draganić. Olja Bećković, autorka emisije Utisak nedelje koja postoji od 1991. godine i koja je kao autorsko delo deponovana u Autorskoj agenciji od 1994. godine, podnela je tužbu nadležnom sudu radi utvrđenja da je povređeno njeno autorsko pravo. Viši sud u Beogradu će u parničnom postupku na osnovu predloženih dokaza i činjenica utvrđivati da li su koautori emisije Hit tvit izvršili preuzimanje originalne idejne koncepcije i bitnih segmenata emisije Utisak nedelje i da li je na taj način došlo do povrede autorskog prava autorke Olje Bećković, navodi Danas.
Recommended Posts