Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Po babine linije

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

On 16. 12. 2019. at 19:51, slepa živana said:

:lolol: ne razumem sad više ništa

tumblr_o0uz7pTvfW1rjssdoo1_400.gifv

81297944_2464183520566988_33683062233245

:hail: Rambo

Dakle bice dobra emisija

Ovaj Savo je pravnik, možda će da udavi, no uključen je u par protesta, ako bude hteo da ispriča detalje o pretnjama i razgovore sa "zainteresovanim stranama" može da bude zanimljivo.
Na žalost, mislim da će biti fokus na "rijaliti"...

... Shiit has hit the fan...

On 21. 12. 2019. at 9:24, Frank Pembleton said:

Ovaj Savo je pravnik, možda će da udavi, no uključen je u par protesta, ako bude hteo da ispriča detalje o pretnjama i razgovore sa "zainteresovanim stranama" može da bude zanimljivo.
Na žalost, mislim da će biti fokus na "rijaliti"...

... Shiit has hit the fan...

pa s obzirom da je ove nedelje obradoviću ukinut pritvor a da je ovaj organizovao protest ispred suda i predavanje peticije za oslobađanje, pretpostavljam da bi to trebalo da bude u fokusu. 

e sad, rambo i ovaj sa fona... boga pitaj šta je u fokusu. 

Odavno sam izgubio zelju da slusam/citam Ramba...

Jovan Filipovic se sa DSSom sprema za izbore. I on se oglasio o Malom tek posle zavrsetka cele sage :isuse: 

Edited by Lezilebovich

On 16. 12. 2019. at 22:44, pbg12345 said:

ako su lagali mene... :fantom:

ne zvuci ko laz, popunjava nedostajuce delice i lepo se uklapa u ceo pazl vuciceve patologije, a i bubi daje odgovor na pitanje zasto tate vucica nema na slavskoj slici iz crkve? slavi sa svalerkom. (inace, kacemo saznati ko je vuciceva maceha? nemoj da se pravis da ne znas :D)

Par puta sam se razočarao kad sam unapred "davao ruku" za nekoga, ali tvrdim da će ovaj utisak zbog Ramba biti jedan od najboljih!

Rambo djeluje navareno, kao da je ploča od 45 na 33 obrtaja

Ustvari prije kao YouTube kad net šteka

Smara me ovo, ne mogu da gledam. Već par nedelja tako, čujem uvod i odustanem. Gledaću Obradovića sledeći put.

koji je serator ovaj filipovic, strasno. debil.

Tera Rambo svoju priču,zabole ga :D

Edited by Milošica