December 21, 20195 yr Ovaj Savo je pravnik, možda će da udavi, no uključen je u par protesta, ako bude hteo da ispriča detalje o pretnjama i razgovore sa "zainteresovanim stranama" može da bude zanimljivo.Na žalost, mislim da će biti fokus na "rijaliti"... ... Shiit has hit the fan...
December 21, 20195 yr On 21. 12. 2019. at 9:24, Frank Pembleton said: Ovaj Savo je pravnik, možda će da udavi, no uključen je u par protesta, ako bude hteo da ispriča detalje o pretnjama i razgovore sa "zainteresovanim stranama" može da bude zanimljivo. Na žalost, mislim da će biti fokus na "rijaliti"... ... Shiit has hit the fan... pa s obzirom da je ove nedelje obradoviću ukinut pritvor a da je ovaj organizovao protest ispred suda i predavanje peticije za oslobađanje, pretpostavljam da bi to trebalo da bude u fokusu. e sad, rambo i ovaj sa fona... boga pitaj šta je u fokusu.
December 21, 20195 yr Jovan Filipovic se sa DSSom sprema za izbore. I on se oglasio o Malom tek posle zavrsetka cele sage Edited December 21, 20195 yr by Lezilebovich
December 22, 20195 yr On 16. 12. 2019. at 22:44, pbg12345 said: ako su lagali mene... ne zvuci ko laz, popunjava nedostajuce delice i lepo se uklapa u ceo pazl vuciceve patologije, a i bubi daje odgovor na pitanje zasto tate vucica nema na slavskoj slici iz crkve? slavi sa svalerkom. (inace, kacemo saznati ko je vuciceva maceha? nemoj da se pravis da ne znas )
December 22, 20195 yr Par puta sam se razočarao kad sam unapred "davao ruku" za nekoga, ali tvrdim da će ovaj utisak zbog Ramba biti jedan od najboljih!
December 22, 20195 yr Rambo djeluje navareno, kao da je ploča od 45 na 33 obrtaja Ustvari prije kao YouTube kad net šteka
December 22, 20195 yr Smara me ovo, ne mogu da gledam. Već par nedelja tako, čujem uvod i odustanem. Gledaću Obradovića sledeći put.