Frank Pembleton Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Just now, kud u maglu Simoviću said: neke izbore nikada neću moći da razumem Starost....A ima i geni....
mraki Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 (edited) @kud u maglu SimovićuUpravo to, ni ja ne razumem. Mislim, ne znam šta priča, bukvalno sam samo na sekund prebacio, ali samo pojavljivanje tamo govori... Edited December 1, 2019 by mraki
mraki Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Šta znači ovo da se Ringier bori protiv Gugla? Šta sam propustio?
Caligula Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 da budu na prs u dupe Mile i Dijlas, zagrljeni neka hvala, bolje je ovako, da Toma i Vucic grle Mileta
duda Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 1 minute ago, Далибор said: da piju pivo sa seljacima... jes' neće da isprljaju cipele, da izađu iz starog grada jbt, šta ovaj čovek hoće da postigne evo konačno Olja o suštini. pa jbt prestanite više sa tim
gagilija Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Kako je lepa ova Maliśić Bane T. kao da je pao s Marsa...kakvi bre seljaci i da se popije. Nije mu jasno s kim se ima posla? Posle onoga što su mu.oko zastave priredili i xy drugih stvari? Jebo ga krug dvojke da ga jebo i Stari gradSent from my SM-J710F using Tapatalk
duda Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Just now, gagilija said: Kako je lepa ova Maliśić Bane T. kao da je pao s Marsa...kakvi bre seljaci i da se popije. Nije mu jasno s kim se ima posla? Posle onoga što su mu.oko zastave priredili i xy drugih stvari? Jebo ga krug dvojke da ga jebo i Stari grad Sent from my SM-J710F using Tapatalk ali pametno priča Bane. osim tih nekih naiva
Caligula Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 1 minute ago, gagilija said: Kako je lepa ova Maliśić +1 malopre napiso. Prelepa zena, ponasanje, stav, drzanje, tragovi nekadasnje lepote, sve.
Frank Pembleton Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: mališićka tanko brani naslovnu nin-a Pa kad joj nad glavom vise menadjeri iz ARS....
duda Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Jao koja zamena teza bokte mazo. Bravo Bane. Tovari govedo.
Tutankamon Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 (edited) Ali koje je govno ovaj Radomirovic ja ne verujem Edited December 1, 2019 by Tutankamon
Jumanji Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Ebo vise vlasnika i izdavaca o bozeeeeUtisaj tv, covece!!!
Recommended Posts