duda Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 1 minute ago, villiem said: pa sta kaze profesionalac Evo npr kaže da nin služi opoziciju kao što neki drugi služe vlast
Tutankamon Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 2 minutes ago, villiem said: pa sta kaze profesionalac Sustinu, da je enormna kolicina manipulatora, vrlo jeftinih i providnih, relativizatora, ljudi bez morala i stava, zajasila ovu drzavu. Podmukli sluga rezima...Mislim to je on, sam o sebi govori...olos
Caligula Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 (edited) Dobar je celavi! Taman mera da nije Orlic nego moze da se razgovara i da mu se trlja nos Edited December 1, 2019 by Caligula
simetrije Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 2 minutes ago, Jumanji said: Good Lord! Ko je celavi? Lj. Smajlović, lite verzija.
Jumanji Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Lj. Smajlović, lite verzija.Vidim.Pistaljka? Ja mislila oni ozbiljni istrazitelji, sad sa ovakvim stavom glave, koji nesto zamuckuje...
duda Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 2 minutes ago, Jumanji said: Pistaljka? Ja mislila oni ozbiljni istrazitelji, sad sa ovakvim stavom glave, koji nesto zamuckuje... Isto. mislila da su neka teška pozitiva kad ono međutim
Frank Pembleton Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 (edited) On 29.11.2019. at 18:04, Frank Pembleton said: Jbni Radomirović... Povračaču... Da podsetim...Govno smrdljivo! I prica kako je i on radio na B92.... Edited December 1, 2019 by Frank Pembleton
Jumanji Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 (edited) Mića krofnica Edited December 1, 2019 by Jumanji
Recommended Posts