Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Jel to znaci i da je 1 Ivan Vojevoda odlepio?

Posted

Ovo gore je bio Dr. Protić, ali komandant parade je OB, njoj je najmanje bitno ko su gosti. Najslađe mi je kad trpa ljudima reči u usta, sa "da li mislite da bla bla bla" ili "šta onda običan građanin da misli, da li bla bla truć".

Posted
Jel to znaci i da je 1 Ivan Vojevoda odlepio?
Preterano je reći da je odlepio, makar ovali taj termin, ali je sasvim ispravno reći da je upao u kanal. E sad, neko će reći da je kanal sasvim ok postavljen i usmeren, ali ostaje neki loš utisak da je čovek čije sam stavove podosta cenio, svoju priču podredio interesima zvanične politike. Olja je postavila pitanje vezano za ambasadorku Crne Gore i imenovanje novog ambasadora po strožijim kriterijumima. Vejvoda smatra da u tome nema ničeg nedoslednog, ili pogrešnog, no se sve vreme poziva na pravila koja u diplomatiji postoje, i koja se praktikuju, i kojima se pribegava.što se tiče tužbe protivu Hrvatske, Vejvoda, parafraziram, ne zna da li Srbija imala drugu opciju, možda i nije....O Jeremiću se govorilo kao u leksikonima u četvrtom osnovne.I tako...
Posted

Znaci drzavna cucla rula. Samo da posle ne bude ono - sve smo radili ili kako treba ili kako smo morali, majke mi, ne znam zasto se zavrsilo ovako...okolnosti, sta li.

Posted

sramotniju stvar od proticevog monologa o jeremicu skoro nisam video. sad mi krivo sto sam ga branio. nisam znao da je ovakva nula od coveka.

Posted
sramotniju stvar od proticevog monologa o jeremicu skoro nisam video. sad mi krivo sto sam ga branio. nisam znao da je ovakva nula od coveka.
ekeke
Posted
ekeke
platio sam danak neiskustvu. :D
Posted

moram da citiram sta je milan st kreten rekao o jeremicu:"sad se pojavio jedan ministar spoljnih poslova koji je njihov djak (misli se na zapad prim.kojot), koji govori njihovim jezikom, i doslovno i prenosno, cak bolje nego vecina drugih diplomata, koji nema nikakav taj kompleks prema zapadnoj civilizaciji i kulturi jer je njen deo i to njen, mogu slobodno da kazem jer to znam, izuzetan deo i koji onda s njima moze da razgovara ravnopravno."ovo je jedna od najbedniji i najdupeuvlakackijih izjava koje sam cuo.

Posted

Nisi citirao paradigmatsku razmenu koja sledi posle toga, gde OB pita "A da li će nas oni više poštovati zbog toga (što imamo 1 Jeremića Vuka koji sme da kaže enough is enough)?"odgovara St. Protiću Milane"A zašto bi se mi stalno opterećivali time da li nas neko poštuje i koliko?"U prevodu bole nas.

Posted

nisam, zato sto si ti vec napisao. u svakom slucaju je vr'!

Posted

Meni samo nije jasno koji ce Tadicu taj bedni dvojac Batic-Protic, ma koliko mu se uvlacili?Drago mi je da se Gargamel vise nece vzivati za LDP, no samo njegovo angazovanje do sada jeste prilicna nepotrebna mrlja u ponasanju LDP-a zbog koje ce uvek posotjati crv sumnje u motive Cede i ostalih glavnih u LDP.

Posted
Tadic je prosveceni apsolutista, voli da su svi umetnici i klovnovi na dvoru.
Si to cuo od Suleta?
Pošteno, Boris Tadić je moj politički, a ako hoćete, i lični interes. Srbija posle dugog niza godina ima lidera koji prevazilazi format i Srbije i regiona. Srbija će ulaskom u EU u mandatu Borisa Tadića biti zemlja prepoznata po Tadiću, a Boris Tadić ima političku perspektivu i van granica naše zemlje.
:P :D
Posted

"A zašto bi se mi stalno opterećivali time da li nas neko poštuje i koliko?"Ovo mu je dobro. Tu je mislio na sebe.Olja ga je dobro propustila kroz masinu.

Posted

Gost emisije Utisak nedelje 30.novembra biće Mlađan Dinkić ? potpredsednik Vlade i ministar ekonomije i regionalnog razvoja--------------------