Sludge Factory Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ukljucih se sad i to u pravom trenutku! Vucic isijava tolerancijom.
Lale Gator Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Daj neka neko snimi reprizu za nas što smo van Otažbine :uplakanivučić:
Lale Gator Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ova Olja bolje izgleda nego kad je počinjala da vodi "Utisak" pre jedno 15-ak godina. Ko je sad ne bi maznuo?A nisi je gledo u onom filmu sa Igorom Pervićem?
stoka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Daj neka neko snimi reprizu za nas što smo van Otažbine :uplakanivučić:Biće na kanalu bedevedesetdvojke na Youtube-u!
lostfanforever Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Biće na kanalu bedevedesetdvojke na Youtube-u!... koji je puko i ne radi vec par nedelja <_<
Lale Gator Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Vidim rodiće grožđe na vrbi ove godine. Ajte budite fini pa dokumentujte, valjaće i budućim pokolenjima. :vučićstužnimobrvamanapućenimusnamairukamanabutinamaprekrštenimuoblikutrougla:
pacey defender Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ima valjda repriza sutra, oko 12h, ili 13h, ne znam tačno...
Kudravi Gaucos Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ko je sad ne bi maznuo?Velja je bio prilicno jasan po tom pitanju.
fancy claps Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 ja samo ne znam koliko *covek* mora da bude jadan, lud i zao da bi mogao da se smeje, navija ili crpi bilo kakvo zadovoljstvo iz ovakve emisije...
pacey defender Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Gosti emisije: Milica Delević ? direktorka Kancelarije za evropsku integraciju, Milan St. Protić ? potpredsednik DHSS, Ivan Vejvoda ? direktor Balkanskog fonda.
Lale Gator Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 kdp u pokušaju <_< neću gledati to đubre, idem na koncert Grešnika!
pacey defender Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 U studiju nedostaju Jeremić, Smajlović i Obrad Kesić, pa da definitivno zaključimo da smo o svemu saglasni.
Amos Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Svi ce na kraju da budu za Tadica, kako je krenulo. Proticu samo pertle vire iz zadnjice totemske zivotinje u Srba.
Weenie Pooh Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 U studiju nedostaju Jeremić, Smajlović i Obrad Kesić, pa da definitivno zaključimo da smo o svemu saglasni.Naravno. Za one sa slabijim stomacima koji su se isključili, trenutno se kolektivno objašnjava kako Evropa ne voli što se pojavio jedan hrabar, drčan momak na mestu MIP, koji sme da kaže "enough is enough" i sa njima se nosi na 1 ravnoj nozi. - "Hoće li nas oni više poštovati zbog toga?"- "A što smo mi stalno opterećeni time da li nas neko poštuje ili ne?"
Recommended Posts