June 7, 20195 yr on ima sliku sebe kao da je i dalje predsednik srbije, ono 2012 vidi kao neku gresku to najbolje potvrdjuje ono pojavljivanje na bini u aprilu umesto da se zavuce u kakvu rupu, on nesretnik smatra da je bogom dan i da narod jedva ceka da se vrati na funkciju u tom smislu nikakva dodatna hrana njemu nije potrebna
June 7, 20195 yr tachno, i ja sam za to da mu se ne daje vishe povoda, a kotkuce i po kafanama neka ima slike koje hoce. neka pishe knjigu.
June 7, 20195 yr On 4.6.2019. at 21:34, Apollo Creed said: Kad će Hana u Utisak? Hana plus Milica z plus Hrkalović (čisto da bude jedno muško)
June 9, 20195 yr 5 minutes ago, John Coltrane said: Teofila ne propustam ni za VN Kanade. Ni ja Voštinića...❤
June 9, 20195 yr Protesti imaju priliku da ne propadnu... ali jesu ušli u neku vrstu male dekadencije... ali potrebna je neka nova energija, nova kreativnost.Bota
June 9, 20195 yr Voštinić ga lepo napušio o političkoj nezrelosti javnosti a ovaj nevešto šalta, nisam govorio o masama nego o analitičarima...
June 9, 20195 yr Teofil u centar Sve u centar jbt uramiti ovih par minuta Edited June 9, 20195 yr by Caligula
June 9, 20195 yr “Osim ako ne mislite da osvojite Zimski dvorac” Edited June 9, 20195 yr by John Coltrane
June 9, 20195 yr Teofil duva Tadiću u sviralo vraćajući priču na kategorije, što dalje od individualne kritike.Ispada da je problem u semantici a ne u konkretnim nedostacima aktuelnih stranaka. Neznanje je ljudima ogadilo politički angažman, a ne katastrašni potezi prethodnih vlasti, how yes no.