June 4, 20195 yr je l se meni čini ili je sa ovog snimka izbrisan deseti predlog, a nema ga ni na kraju emisije?
June 4, 20195 yr Izgleda. Ima ga na predhodnom klipu što sam kačio, gde su izdvojeni samo utisci. Verujem da ih mogu zezati na konto autorskih prava i tako im skidati emisije sa YT...
June 5, 20195 yr Haha sada ce Olja morati licno da ide i snima utiske po terenu jer ne moze tudj materijal da koristi Pa mogu li nize da padnu od ovoga
June 5, 20195 yr Pise da su izbrisani 6. i 10. predlog zbog autorskih pravaJa se nadam da su ovi na Prvoj posle telefoniranja povukli dozvolu da se emituje i da će to Olja da kaže u sledećoj emisiji...Nadam se da nisu mislili "šta nas briga..." ...shiit has hit the fan...
June 6, 20195 yr Zar ne postoji neki fair use standard koji sprečava televizije da se uzajamno konstantno tužakaju zbog kršenja kopirajta?
June 6, 20195 yr Mislim da ima neka fora sa sekundama ali to je mnogo kratko... ...shiit has hit the fan...
June 7, 20195 yr On 31.5.2019. at 17:46, Кристофер Лумумбо said: ajmo teofil sledece nedelje 09. jun: Predrag Voštinić Boris Tadić Teofil Pančić
June 7, 20195 yr borisa tadica ne treba zvati nigde. nije u redu da se choveku hrane lazne nade. nije humano.
June 7, 20195 yr ne da jede, nego da se ne nada. za sluchaj da nisam bila dovoljno jasna. sve ja njega razumem, ali dosta je.