svashtabezneshto Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 je l se meni čini ili je sa ovog snimka izbrisan deseti predlog, a nema ga ni na kraju emisije?
mraki Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Izgleda. Ima ga na predhodnom klipu što sam kačio, gde su izdvojeni samo utisci. Verujem da ih mogu zezati na konto autorskih prava i tako im skidati emisije sa YT...
Tutankamon Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Pise da su izbrisani 6. i 10. predlog zbog autorskih prava
Caligula Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Haha sada ce Olja morati licno da ide i snima utiske po terenu jer ne moze tudj materijal da koristi Pa mogu li nize da padnu od ovoga
Frank Pembleton Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Pise da su izbrisani 6. i 10. predlog zbog autorskih pravaJa se nadam da su ovi na Prvoj posle telefoniranja povukli dozvolu da se emituje i da će to Olja da kaže u sledećoj emisiji...Nadam se da nisu mislili "šta nas briga..." ...shiit has hit the fan...
Weenie Pooh Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Zar ne postoji neki fair use standard koji sprečava televizije da se uzajamno konstantno tužakaju zbog kršenja kopirajta?
Frank Pembleton Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Mislim da ima neka fora sa sekundama ali to je mnogo kratko... ...shiit has hit the fan...
Skyhighatrist Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 On 31.5.2019. at 17:46, Кристофер Лумумбо said: ajmo teofil sledece nedelje 09. jun: Predrag Voštinić Boris Tadić Teofil Pančić
gospa buba Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 borisa tadica ne treba zvati nigde. nije u redu da se choveku hrane lazne nade. nije humano.
gospa buba Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 ne da jede, nego da se ne nada. za sluchaj da nisam bila dovoljno jasna. sve ja njega razumem, ali dosta je.
Recommended Posts