Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

A ko je Tamara? [emoji23]
Vi mene zezate [emoji849]

Posted

vučićevo bre dete iz drugog braka

Posted

Daj, bre, kumse, što kvariš? 

Posted

zato što nije lepo todšto radite

:sleep:

Posted

Sta on ima dete sa ovim drugom??? Jest Tamara...piii vazda Kostunuca od mene -.-
Zar nisu pricali da nije iznela trudnocu?
Ma ko zna sta sam ukacila, kakav aber...mozda drugu nije, ako je ona uopste bila u pitanju.
Kako i da znam kako se zove kada je drzi zatocenu.

Jao boze on otac : (((
Strasno.

Posted (edited)

Pa pustili su to u medije svojevremeno. To je valjda bila prva vest o paru uopšte, pošto što su krili da se razveo i oženio. Nakon toga su dobili sina koji će eto uskoro napuniti dve i krenuti na kineski.

Edited by mraki
Posted
32 minutes ago, mraki said:

Pa pustili su to u medije svojevremeno. To je valjda bila prva vest o paru uopšte, pošto što su krili da se razveo i oženio. Nakon toga su dobili sina koji će eto uskoro napuniti dve i krenuti na kineski.

Zna tata gde ce da bezi kad skikne s vlasti pa bar da mu sin zna jezik.

Posted
Jadno detesce, jos uvek malo, nevino, neiskvareno, sa mozda genima od nekog normalnijeg pretka (po majcinoj liniji).

Psiho otac, po treci put...
Strasno.
Sablasno.
Opskurno.
Posted
5 hours ago, Jumanji said:

Sta on ima dete sa ovim drugom??? Jest Tamara...piii vazda Kostunuca od mene -.-
Zar nisu pricali da nije iznela trudnocu?
Ma ko zna sta sam ukacila, kakav aber...mozda drugu nije, ako je ona uopste bila u pitanju.
Kako i da znam kako se zove kada je drzi zatocenu.

Jao boze on otac : (((
Strasno.

Kolko je tebi super

Posted

super mi je faca rade trajković kad spomene ovu scenu :lol:

Posted

pa u utisku. ne mogu sad da nađem gde je tačno to spomenula, bilo je onako usput.

Posted

Nakon poslednjeg prikazanog utiska (kako mase ova seljacina)...rekla je nesto u stilu "pa zar Srbi ne vide sa kakvim covekom imaju posla..."