November 16, 200816 yr hvala, ali nece taj da mi radi..a tako mi se gledaju vucic i todoric :lol:nista, sad mozete da radite sta hocete, necu umeti pravedno da presudim.
November 16, 200816 yr Ne propuštate ništa, Vučić je uzeo reč i ne pušta... A glupost iz tih usnica samo izlazi... Ova dvojica (pogotovo Todorić) ga pokopaju kad god uhvate vazduh, ali to je toliko retko, da ne vredi gledati...
November 16, 200816 yr haha, todorić je avanzovao u 'političkog analitičara'...ima li neko da nije?Pa kda neam koju drugu titulu da mu da... Doduše, prilikom predstavljanja Olja je rekla "Bivši savetnik Đelića", a to je malo glupo za potpis......
November 16, 200816 yr direktor pravnog foruma. ima tri titule. meni imponuje njegov spokoj i to što se u sve razume. u mojim snovima on i jeremić su jedan drugom savetnici.
November 16, 200816 yr direktor pravnog foruma. ima tri titule. meni imponuje njegov spokoj i to što se u sve razume. u mojim snovima on i jeremić su jedan drugom savetnici.U mojim snovima, njega i Jeremića seku motornom testerom ujedinjene snage afroamerikanaca iz JAR-a i Kirgiza sa zapada Kine...
November 16, 200816 yr U mojim snovima, njega i Jeremića seku motornom testerom ujedinjene snage afroamerikanaca iz JAR-a i Kirgiza sa zapada Kine... Inače, Vučić je stvarno, ali stvarno toliko iritantana pojava, da je to neverovatno... U sve se razume, sve zna, menja teme kad god stigne, glup je na svakom težem pitanju, svima upada u reč i još skoro plače dok priča... Ja bih i njega poslao kirgizima i ovim drugima da se igraju...
November 16, 200816 yr gospode, ja ovo sa otvaranja obilaznice nisam ni gledao...kakav neposredni i srdačni blam...
November 16, 200816 yr jaoj, zar zaista toliko propustam?znaam, utisak sa vucicem&todoricem > utisak sa vucicem + utisak sa todoricem..
November 16, 200816 yr gospode, ja ovo sa otvaranja obilaznice nisam ni gledao...kakav neposredni i srdačni blam...Imao sam ogroman transfer neprijatnosti... Majko mila, šta se on nalupa u tih 2-3 minuta, sve u želji da bude srdačan...
November 16, 200816 yr Ova Olja bolje izgleda nego kad je počinjala da vodi "Utisak" pre jedno 15-ak godina. Ko je sad ne bi maznuo?