May 19, 20195 yr Sanda me iznenadila ljudskim argumentima, struku koristi samo da podvuce ljudski argument. Majic briljira, Jurica razumem kao roditelj. Teska tema u picku materinu
May 19, 20195 yr 2 minutes ago, salerokada said: Jurić emotivan, jedini Majić pristupa temi profesionalno. buši mu argumente majić lagano
May 19, 20195 yr 2 minutes ago, salerokada said: Jurić emotivan, jedini Majić pristupa temi profesionalno. +1 Majic vrlo razlozno obrazlozio svoje argumente sta nije dobro u predlogu zakona..
May 19, 20195 yr Kakva montaža u 2. predlogu na momenat sam pomislio da je greška Edited May 19, 20195 yr by mraki
May 19, 20195 yr 4 minutes ago, dùda said: Ali njeni nazivi utisaka Alapača E usla sam da bas to napisem... kakvi nazivi predloga...koliko god da me oduseve svaki put... aman zeno svaka cast Alapaca Ljubi te sestraaaa Edited May 19, 20195 yr by Jumanji
May 19, 20195 yr Uf, mnogo teška tema i pogotovo je teško Juriću protivrečiti s obzirom šta je prošao.Lepo je potkačio opoziciju... Govna oportunistička.
May 19, 20195 yr pa jeste tesko, naravno da je tesko. i kao takvo idealno vlastodrsima da sada izigravaju briznike uz nezaobilazno trovanje i pljuvacinu. mogao je da potkaci i poziciju, jer su oni jos oportunistickija govna. ipak su ovo dve razlicite stvari, a namerno se izvrce da je neko necovek, podrzava monsturme itd
May 19, 20195 yr koliko je teška tema. A koliko je Vučić sjajan manipulator - fantastično je matirao opoziciju ovim zakonom. Na žalost - ovo je jedna teška piliula koju opozicija mora da proguta. I ako bog da da shvati - ne može se protiv Vučića pristojnitijem - samo direktno u glavu. Po svaku cenu.