roksi Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 utisak: dusan teodorovic, odlican! sve u metu. jedini gost vredan paznje. bravo. marinika govori kao navijena a tooliko malo kaze. morala sam da je fastforvordujem. ubitacno i bez ikakve perspektive. klise politicar danasnjice. prokic kao i biljana s. - nesto bi tu refleksno da se buni i svadja, a sam je sebi svaki argument ponistio vec u startu, radeci za vladu. ne da je imao bilo sta pametno da kaze i mimo toga.
Mil@n Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Highlight poslednjek utiska je rečenica Prokića, parafraziram: "Ja evo podržavam politiku Predsednika Vučića oko Kosova" pa se sam sebi nasmeje "iako, jel ne znam koja je konkretno"... Kad nisam umro jebote, šta je čovek izjavio.
Frank Pembleton Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Eee nekad su takvi ljudi ovo radili da dobiju piće za dž u Šumi ili tako nekoj kafani... Sad se digli ulozi... ...shiit has hit the fan...
Apollo Creed Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 7 hours ago, Mil@n said: Highlight poslednjek utiska je rečenica Prokića, parafraziram: "Ja evo podržavam politiku Predsednika Vučića oko Kosova" pa se sam sebi nasmeje "iako, jel ne znam koja je konkretno"... Kad nisam umro jebote, šta je čovek izjavio.
Cane Vukic Prebranac Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Најјаднији је детаљ на крају кад говори како је он рекао Вучићу да ако ће љубити руку патријарху мора онда и рабину и кардиналу и реису, на шта га Оља пита је ли му Вучић нешто одговорио на то - "Хехе, није."
Jumanji Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Malo sam prevrtela unazad, ne vidim da ste pisali, a i ako je verovati bljucu...https://www.blic.rs/vesti/politika/vuk-jeremic-aleksandar-sapic-svadja-utisak-nedelje/s6l6ez4"SAD ĆEŠ TI DA ME BIJEŠ?" Žestoka svađa Jeremića i Šapića iza kulisa "Utiska nedelje", PALE TEŠKE UVREDE
roksi Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 2 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Најјаднији је детаљ на крају кад говори како је он рекао Вучићу да ако ће љубити руку патријарху мора онда и рабину и кардиналу и реису, на шта га Оља пита је ли му Вучић нешто одговорио на то - "Хехе, није." ma rebel without a cause - ko bivsa mu. a ubise se da budu relevantni i (kao) kontroverzni ruzno je reci naglas ali sve to deluje zaista jadno. zapravo ako je i postojao ikakav kredibilitet, razjebali su ga time sto ucestvuju u vlasti. a prave se kao da to nema veze. ee pa nece biti.
gospa buba Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 7 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Најјаднији је детаљ на крају кад говори како је он рекао Вучићу да ако ће љубити руку патријарху мора онда и рабину и кардиналу и реису, на шта га Оља пита је ли му Вучић нешто одговорио на то - "Хехе, није." a on vidja vuchica? da bi mu govorio stvari? zashto? u kom svojstvu? profesionalno? ortaci? basket?
Venom Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 Marinika udavila. Gde je izlaz odavde? Moramo da stvorimo uslove. klap, klap. Da omogucimo struci da se ne plasi konsekvenci. A kako? Da promenimo sistem, da se 1 covek ne pita za sve. klap, klap. Mozda je to tako svuda u svetu™, da je politicaru najbolje da ne kaze nista. Moja iskustva s recimo posla su takva da ljudi koji ne umeju da rese nijedan problem uglavnom pricaju o sistemu, tj. procesima, posto se jeli valjda nadaju da ce procesi sami da rese probleme. A da ce oni da stoje na vrhu tog sistema. The only problem is it doesn't work.
InvisibleLight Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 otvaram kladionicu za sledece gostovanje. moje pogadjanje: srba turajlic milan st protic canak
InvisibleLight Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 3 minutes ago, Apollo Creed said: HanicaHana Milica Zavetnica Vjerica Radeta ako dovoljno puta pozelis/napises hanica/hana jednom ce se i pojaviti da, moguce radeta, aktuelnost oko tuzbe al sistem ti ne valjda uvek bude jedan iz lazne opozicije ovde imas dve. i nikad nece biti tri zene
Recommended Posts