Sludge Factory Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Gledah sad desetak minuta pred ukljucenje gledalaca, lepo ovo odslikava nas problem, jedni misle jedno, drugi drugo, jedni da treba ovako, drugi da treba onako, 1 dijalektika takoreci, a resenja/sinteze nema.
steins Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 (edited) 4 minutes ago, gsb said: Prokic je dziber, ali je u pravu da ce se sistem urusiti iznutra... Samo nek nam kaze koja su ta dvojica trojica kod Zukorlica ili iz LDP-a koji kradu. Yup, potpuno je tačno ovo poslednje što je ispričao e: ovaj što se uključio s Kosova ima definitivno najinteresasntnije mišljenje o Kosovu koje sam do sada čuo Edited May 12, 2019 by steins
Milošica Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 1 minute ago, steins said: e: ovaj što se uključio s Kosova ima definitivno najinteresasntnije mišljenje o Kosovu koje sam do sada čuo Šta je rekao?
steins Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 2 minutes ago, Milošica said: Šta je rekao? da Srbija treba da pusti srbe s kosova da sami rešavaju svoje pitanje na Kosovu, manje više
Apollo Creed Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 21 minutes ago, steins said: Marinka je izuzetan debil križanac trojke izmedju Koštunice, Čede i SJa ako ona predstavlja pravu opoziciju u Srbiji, onda smo jebali ježa u ledja. Plus milion. By the way,užasna emisija,koliko sam malo gledao.
Weenie Pooh Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 27 minutes ago, steins said: e: ovaj što se uključio s Kosova ima definitivno najinteresasntnije mišljenje o Kosovu koje sam do sada čuo Uključio se sa Kosova u Kruševcu, tačnije. Ova pobednička šikana™ je baš lep primer manjka ljudskosti kod Brnabe i njene sorte. Stvorenja koja smatraju da je empatija slabost, da treba rezonovati robotski, da se nipošto ne sme izlaziti u susret ljudima koji iz očaja nešto traže jer, znate, tako se populariše očaj u široj populaciji Kad izumremo od klime ili nuklearnog rata, poslednje će ostati bubašvabe i tehnokrate.
3opge Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Just now, Weenie Pooh said: Uključio se sa Kosova u Kruševcu, tačnije. Ova pobednička šikana™ je baš lep primer manjka ljudskosti kod Brnabe i njene sorte. Stvorenja koja smatraju da je empatija slabost, da treba rezonovati robotski, da se nipošto ne sme izlaziti u susret ljudima koji iz očaja nešto traže jer, znate, tako se populariše očaj u široj populaciji Kad izumremo od klime ili nuklearnog rata, poslednje će ostati bubašvabe i tehnokrate. Welcome to the magical realm of Ayn Rand!
Weenie Pooh Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Da je sreće pa da Brnaba jednog dana skonča kao što je Ayn Rand...
Cane Vukic Prebranac Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Мало сам погледао. Прокић је ретард, Теодоровић добро прича, Мариника је слатка али прича јој је празна.
Frank Pembleton Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Čitajući ovde ja stvarno nemam živaca da odgledam utisak od sinoć...
John Coltrane Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 I nemoj, bacices 2 sata zivota. Necu vise ni da pratim, lud sam bio sto sam podlegao comeback hajpu.
Friend Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Slabost emisije se ogleda u tome da vucic ne salje ovce na.klanje pa isplivavaju razne slabosti kod nasih. A razne maljevicke, karanovicke to drugoj strani nadomestaju (za $$$).
Recommended Posts