Milosh76 Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Prokic je dotakao dno, neka se pripremi prof. dr Milan Bozic!Steta sto Teodorovic nece biti gost tada...
steins Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 jbmti, koje je ovo bruka sa besnrtnim pukom - to nisam znao koja smo mi govna
gospa buba Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 (edited) 12 minutes ago, slepa živana said: kukavna srpska dramaturgijo i ugašena jel ima iko iz struke a da nije pamet pogubio slushacu bez slike kad dodje vreme. ipak je to previshe informacija Edited May 12, 2019 by gospa buba
steins Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 a u čemu je stvar sa ovom vlasnicom Televizije što štrajkuje gladju?
gsb Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Ja se trudim ne gledam vesti, ovo sto vidim u Utisku me uzasava, ovako koncentrisano...
Frank Pembleton Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 (edited) 31 minutes ago, John Coltrane said: Olja je svesna da joj u emisiju nece doci vrh SNSa pa onda zove ljude koji koketiraju sa njima a nekad smo bili na istoj strani. Mene to razocarava, nema veze sa drugacijim misljenjem. Ne mogu da gledam, ali čitajući šta pišete...da ponovim: " Odgledao UN od sinoc....Jedva... Realno, taktika SNS da se ne pojavljuju u UN "radi". Olja mora da dovede nekog ko je , u postavci blizi vlasti od druga dva gosta. I taj ce, iako se nece povezati sa SNS-om < upropastiti svaku diskusiju.A ako se ostala dva gosta "navale" da ga trpaju on, moze da kaze : Sto pricate to meni eno vam SNS, sto meni to pricate... Naravno to je za iole mislece gledaoce busna taktika, ali za njihove clanove/botove/podrzavaoce sasvim dovoljno. Tako da ovi iz SNS centrale nemaju problem da ce neko "zalutati" i pogledati UN.Tamo nece videti nekog SNS glavesinu kako ga druga dva gosta+Olja demoliraju prosto m upotrebom logike.Ono 1+1=2 " Edited May 12, 2019 by Frank Pembleton
Frank Pembleton Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Just now, dùda said: Hoćeš da furamo ? Štaaaa?
mraki Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 (edited) Predlog sa Vulinom i paradom u Nišu se tako zove. Edited May 12, 2019 by mraki
duda Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Just now, Frank Pembleton said: Štaaaa? Ma Oljin naziv utiska
Recommended Posts