May 12, 20195 yr krenuo je odlično, jebo ga pas. opozicija ne treba da se nadjačava sa Vučićem u nacionalizmu i da ga napada zbog Kosova
May 12, 20195 yr Ovaj je prejabo Gagulu u gluposti... "Ilić koji je bio u nežnoj vezi sa tobom"... Pa jebo te, kakav tabloidni nastup...
May 12, 20195 yr 1 minute ago, salerokada said: Prokić ima nastup jednog DJVa. Apsolutno . Jadnost kao takva. Jbt al je čovek prop'o Edited May 12, 20195 yr by dùda
May 12, 20195 yr Vi baš ne trpite drugačije mišljenje Valja čuti i jednog Prokića,Srbljanovićku,Šapića,koliko god ljigavi bili...
May 12, 20195 yr Just now, Milošica said: Vi baš ne trpite drugačije mišljenje Ovo nije drugačije mišljenje. Ovo je džukački nastup.
May 12, 20195 yr Just now, Milošica said: Vi baš ne trpite drugačije mišljenje Valja čuti i jednog Prokića,Srbljanovićku,Šapića,koliko god ljigavi bili... I ja imam mišljenje o njegovom mišljenju, u čemu je problem da ga iznesm? Moje mišljenje je da je čovek debilčina koja pokušava da emisiju pretvori u tabloidnu kaljugu... Uz to je politički nepismen i lupa gluposti...
May 12, 20195 yr 7 minutes ago, radisa said: "Ilić koji je bio u nežnoj vezi sa tobom"... Pa jebo te, kakav tabloidni nastup... Ček, to Olji? Zar je moguće da je takva džukela?