bradilko Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 (edited) 36 minutes ago, nezvanova said: cita nas olja, prizvali smo mariniku inace, bice verovatno zanimljivije nego prosla emisija, prokic nam je dakle nova ljiljana, biljana, sapic ... utisak nedelje im je kao barka koja plovi na reci stix. posle toga oni odlaze na onaj tj pink svet.. Edited May 10, 2019 by bradilko
Aleksija Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 37 minutes ago, nezvanova said: cita nas olja, prizvali smo mariniku inace, bice verovatno zanimljivije nego prosla emisija, prokic nam je dakle nova ljiljana, biljana, sapic ... bas me zanima i da li ce se jasnije videti negativan naboj koji postoji izmedju dela opozicione javnosti koji prestavlja teodorovic i szs.
zmanic Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Do Nove G. ima da se izredja celi bivši LDP, možda neki i po par puta.
John Coltrane Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 2 hours ago, nezvanova said: cita nas olja, prizvali smo mariniku inace, bice verovatno zanimljivije nego prosla emisija, prokic nam je dakle nova ljiljana, biljana, sapic ... A ja pisah o Prokicu (doduse u kontekstu Biki)
duda Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 2 hours ago, renne said: .... i Nenad Prokić qq i lele, ko će njega da sluša
J-♣ Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Zato kažem stalno: Kemal Paša Ataturk – nema više fesova, cilindri od sutra ujutru? I ćao. I sad ti pričaj sa cilindrom na glavi šta hoćeš.
Milošica Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 (edited) Jedna stvar me zanima.Da SZS sutra dođe na vlast,da li biste imali nešto protiv da se na TV više ne čuje ni jedna reč Vučića i njegove ekipe,Dačića,Šešejla itd.? Edited May 10, 2019 by Milošica
Jumanji Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Juuuu da mi se mozak odmori, i mir povrati. Slavila bih taj dan. Vala sve sto su imali da kazu, rekli i uradili i ko zna sta ce tek [emoji55]Kad bih mogla od ovog trenutka ne samo da in ne cujem i ne vidim, nego nikada i ne cujem vise za njih, da ne postoje. Dosta je vala bilo.Eto. [emoji4]
Weenie Pooh Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Ja bih im dao da pričaju ali samo sa cilindrom na glavi. Sa fesom ne može
Apollo Creed Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 5 hours ago, renne said: Marinika Tepić, Dušan Teodorović i Nenad Prokić Čime je pokojni Prokić zaslužio da bude gost bilo gde!?
kud u maglu Simoviću Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 stalkovao sam vuk stankovića posle bs gostovanja u utisku, pričao je sa nekim telefonom i rekao “ma zajebala se što je došla....trebala je da posle je pomenuo i arhitektu pa mi je bilo jasno da priča o srbljanovićki već drugi put ga srećem na istom mestu kako šeta psa(preslatko štene bigla) mislim da ću mu sledeći put bar na trenutak biti aprijatno
slepa živana Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 4 hours ago, J-♣ said: Zato kažem stalno: Kemal Paša Ataturk – nema više fesova, cilindri od sutra ujutru? I ćao. I sad ti pričaj sa cilindrom na glavi šta hoćeš.
Sludge Factory Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Proka Relativizator. Mada se, cini mi se, nesto bio ljutnuo jer nije postao ambasador ili tako neko mudo. Da li ce pokusati ponovo da se nametne u Utisku?
Recommended Posts