Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)
36 minutes ago, nezvanova said:

cita nas olja, prizvali smo mariniku :D

inace, bice verovatno zanimljivije nego prosla emisija, prokic nam je dakle nova ljiljana, biljana, sapic ... :happy:

utisak nedelje im je kao barka koja plovi na reci stix. 

posle toga oni odlaze na onaj tj pink svet..

Edited by bradilko
Posted
37 minutes ago, nezvanova said:

inace, bice verovatno zanimljivije nego prosla emisija, prokic nam je dakle nova ljiljana, biljana, sapic ... :happy:

bas me zanima i da li ce se jasnije videti negativan naboj koji postoji izmedju dela opozicione javnosti koji prestavlja teodorovic i szs.

Posted

Do Nove G. ima da se izredja celi bivši LDP, možda neki i po par puta.

Posted
2 hours ago, nezvanova said:

A ja pisah o Prokicu (doduse u kontekstu Biki) :D

Posted
2 hours ago, renne said:

....  i Nenad Prokić

qq i lele, ko će njega da sluša :isuse:

Posted

Zato kažem stalno: Kemal Paša Ataturk – nema više fesova, cilindri od sutra ujutru? I ćao. I sad ti pričaj sa cilindrom na glavi šta hoćeš.   :inn:

Posted (edited)

Jedna stvar me zanima.Da SZS sutra dođe na vlast,da li biste imali nešto protiv da se na TV više ne čuje ni jedna reč Vučića i njegove ekipe,Dačića,Šešejla itd.?

Edited by Milošica
Posted

Juuuu da mi se mozak odmori, i mir povrati. Slavila bih taj dan. Vala sve sto su imali da kazu, rekli i uradili i ko zna sta ce tek [emoji55]
Kad bih mogla od ovog trenutka ne samo da in ne cujem i ne vidim, nego nikada i ne cujem vise za njih, da ne postoje. Dosta je vala bilo.
Eto. [emoji4]

Posted

Ja bih im dao da pričaju ali samo sa cilindrom na glavi. Sa fesom ne može :fantom: 

Posted
5 hours ago, renne said:

Marinika Tepić, Dušan Teodorović i Nenad Prokić

Čime je pokojni Prokić zaslužio da bude gost bilo gde!?

:isuse:

Posted

stalkovao sam vuk stankovića posle bs gostovanja u utisku, pričao je sa nekim telefonom i rekao “ma zajebala se što je došla....trebala je da  posle je pomenuo i arhitektu pa mi je bilo jasno da priča o srbljanovićki

:fantom:

već drugi put ga srećem na istom mestu kako šeta psa(preslatko štene bigla) mislim da ću mu sledeći put bar na trenutak biti aprijatno

Posted
4 hours ago, J-♣ said:

Zato kažem stalno: Kemal Paša Ataturk – nema više fesova, cilindri od sutra ujutru? I ćao. I sad ti pričaj sa cilindrom na glavi šta hoćeš.   :inn:

:D

Posted

Proka Relativizator. Mada se, cini mi se, nesto bio ljutnuo jer nije postao ambasador ili tako neko mudo. Da li ce pokusati ponovo da se nametne u Utisku?