James Marshall Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Vojvodu nijedna televizija koja pretenduje na to da se zove ozbiljnom ne bi trebalo da zove nikad.
ToniAdams Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 3 hours ago, Caligula said: Chadaj Boris i ona zavetnica, samo ton da se iskljuci i odrasli film u najavi Yavetnica i matorka iz sendvič spota.
Caligula Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 17 minutes ago, ToniAdams said: Yavetnica i matorka iz sendvič spota. Pfffff i Shesheljuga de Sad sa druge strane
Sara Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 5 hours ago, Majo said: Videcu sa Oljom da pozove Cedu u sledecu emisiju i to bez majice, samo za tvoje oci A, ne, taj govnar mi se nije sviđao ni u svojim najboljim danima
Sara Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 5 hours ago, gospa buba said: valjda borisa Tek njega ne, on mi je na san dolazio, jedini političar kojem sam ikad napisala pismo, napismeno mu javila da ni za njega ni za DS u životu više neću da čujem i da bih ga rado pljunula ako bismo se sreli, a na protestu onomad kad se pojavio bila sam u grupici onih što su mu vikali šipu racku
Lancia Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 1 minute ago, Sara said: Tek njega ne, on mi je na san dolazio, jedini političar kojem sam ikad napisala pismo, napismeno mu javila da ni za njega ni za DS u životu više neću da čujem i da bih ga rado pljunula ako bismo se sreli, a na protestu onomad kad se pojavio bila sam u grupici onih što su mu vikali šipu racku Da nam je vise ovakvih aktivista, de bi nam bio kraj
Apollo Creed Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 3 hours ago, ToniAdams said: Yavetnica i matorka iz sendvič spota. I HanicaHana.
nezvanova Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 cita nas olja, prizvali smo mariniku inace, bice verovatno zanimljivije nego prosla emisija, prokic nam je dakle nova ljiljana, biljana, sapic ...
Recommended Posts