Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Vojvodu nijedna televizija koja pretenduje na to da se zove ozbiljnom ne bi trebalo da zove nikad. 

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Verovatno ne bi stao u one fotelje.

3 hours ago, Caligula said:

Chadaj Boris i ona zavetnica, samo ton da se iskljuci i odrasli film u najavi

Yavetnica i matorka iz sendvič spota.

17 minutes ago, ToniAdams said:

Pfffff :heart:

i Shesheljuga de Sad sa druge strane

5 hours ago, Majo said:

Videcu sa Oljom da pozove Cedu u sledecu emisiju i to bez majice, samo za tvoje oci :rolleyes: 

A, ne, taj govnar mi se nije sviđao ni u svojim najboljim danima

pa sad su mu najbolji dani

Da, njemu lično, jesu sigurno

5 hours ago, gospa buba said:

valjda borisa :lolol:

Tek njega ne, on mi je na san dolazio, jedini političar kojem sam ikad napisala pismo, napismeno mu javila da ni za njega ni za DS u životu više neću da čujem i da bih ga rado pljunula ako bismo se sreli, a na protestu onomad kad se pojavio bila sam u grupici onih što su mu vikali šipu racku :rant:

1 minute ago, Sara said:

Tek njega ne, on mi je na san dolazio, jedini političar kojem sam ikad napisala pismo, napismeno mu javila da ni za njega ni za DS u životu više neću da čujem i da bih ga rado pljunula ako bismo se sreli, a na protestu onomad kad se pojavio bila sam u grupici onih što su mu vikali šipu racku :rant:

Da nam je vise ovakvih aktivista, de bi nam bio kraj :rolleyes: 

Totalno neiskorišten potencijal

3 hours ago, ToniAdams said:

I HanicaHana.

to

Biće veselo :D

Marinika Tepić, Dušan Teodorović i Nenad Prokić

cita nas olja, prizvali smo mariniku :D

inace, bice verovatno zanimljivije nego prosla emisija, prokic nam je dakle nova ljiljana, biljana, sapic ... :happy: