Caligula Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 3 minutes ago, gospa buba said: tolko strashno? Koji ti paket imas, kopernikusov
zmanic Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 (edited) KODI + Balkan Green Addon mi resavaju probleme gledanja bilo cega, bilo gde Edited May 5, 2019 by zmanic
gospa buba Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 (edited) 3 minutes ago, Caligula said: Koji ti paket imas, kopernikusov aha a i da nemam, ne mogu ja brate to da gledam, nemam snage. nego, koje je vashe uvazeno mishljenje. da je chitao 1 knjigu nedeljno, pa 4 godine, da li bi se makar randnom malo opravio u verbalnom smislu ako nishta drugo? Edited May 5, 2019 by gospa buba
zmanic Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 nego " hiljade i hiljade sklekova pa hiljade i hiljade golova ..."
Jumanji Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Strasno kada Tanja kaze kako je spremna na sve sta moze da joj se desi, na nacin na koji je rekla... ufff
Valk Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Ne gledam, nerviraju me i Šapić i Jeremić. Možda stisnem petlju pa kasnije vratim snimak ali plašim se da ću poželeti da se odselim sa NBG.
Caligula Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 3 minutes ago, Jumanji said: Strasno kada Tanja kaze kako je spremna na sve sta moze da joj se desi, na nacin na koji je rekla... ufff O da. Jebemte drzavo.
zmanic Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Tupi ga snajka. Ovde izgleda kao da jedino ona nije doktor nauka, pa mora da drži glavnu reč non-stop iz obične drčne zavisti.
Tutankamon Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Pustio sam ona dva klovna na minut na Pinku...kakve raspale kursadzije (sorry ako je zabranjeno da komentarisemo ono djubre ovde)
radisa Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 1 minute ago, Valkyrie said: Ne gledam, nerviraju me i Šapić i Jeremić. Možda stisnem petlju pa kasnije vratim snimak ali plašim se da ću poželeti da se odselim sa NBG. Vuk do sad uopšte nije bio dosadan... Ali zato iz Gangule izlazi ograničenost čim otvori usta... Njega je baš mučno slušati...
Valk Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 @radisa Nisam rekla da je VJ dosadan, naprotiv on ume da bude vrlo elokventan. Kažem da me nervira, al' to je subjektivno.
radisa Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Just now, Valkyrie said: @radisa Nisam rekla da je VJ dosadan, naprotiv on ume da bude vrlo elokventan. Kažem da me nervira, al' to je subjektivno. To razumem... Mene isto nervira (da ne kažem nešto gore), ali večeras mi je skroz OK...
Recommended Posts