May 5, 20196 yr KODI + Balkan Green Addon mi resavaju probleme gledanja bilo cega, bilo gde Edited May 5, 20196 yr by zmanic
May 5, 20196 yr 3 minutes ago, Caligula said: Koji ti paket imas, kopernikusov aha a i da nemam, ne mogu ja brate to da gledam, nemam snage. nego, koje je vashe uvazeno mishljenje. da je chitao 1 knjigu nedeljno, pa 4 godine, da li bi se makar randnom malo opravio u verbalnom smislu ako nishta drugo? Edited May 5, 20196 yr by gospa buba
May 5, 20196 yr Strasno kada Tanja kaze kako je spremna na sve sta moze da joj se desi, na nacin na koji je rekla... ufff
May 5, 20196 yr Ne gledam, nerviraju me i Šapić i Jeremić. Možda stisnem petlju pa kasnije vratim snimak ali plašim se da ću poželeti da se odselim sa NBG.
May 5, 20196 yr 3 minutes ago, Jumanji said: Strasno kada Tanja kaze kako je spremna na sve sta moze da joj se desi, na nacin na koji je rekla... ufff O da. Jebemte drzavo.
May 5, 20196 yr Tupi ga snajka. Ovde izgleda kao da jedino ona nije doktor nauka, pa mora da drži glavnu reč non-stop iz obične drčne zavisti.
May 5, 20196 yr Pustio sam ona dva klovna na minut na Pinku...kakve raspale kursadzije (sorry ako je zabranjeno da komentarisemo ono djubre ovde)
May 5, 20196 yr 1 minute ago, Valkyrie said: Ne gledam, nerviraju me i Šapić i Jeremić. Možda stisnem petlju pa kasnije vratim snimak ali plašim se da ću poželeti da se odselim sa NBG. Vuk do sad uopšte nije bio dosadan... Ali zato iz Gangule izlazi ograničenost čim otvori usta... Njega je baš mučno slušati...
May 5, 20196 yr @radisa Nisam rekla da je VJ dosadan, naprotiv on ume da bude vrlo elokventan. Kažem da me nervira, al' to je subjektivno.
May 5, 20196 yr Just now, Valkyrie said: @radisa Nisam rekla da je VJ dosadan, naprotiv on ume da bude vrlo elokventan. Kažem da me nervira, al' to je subjektivno. To razumem... Mene isto nervira (da ne kažem nešto gore), ali večeras mi je skroz OK...