gagilija Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 5 hours ago, James Marshall said: Meni je on hodajući blam, a iskreno za cijelu njegovu karijeru nisam čuo niti jednu pametnu rečenicu od njega. Možda on i radi taj posao kao predsjednik opštine, ali realno dr je kao govornik go kurac, opšta mjesta i dosadna nacionalistička priča koju bar 500 ljudi u Srbiji priča ako ništa drugo zanimljivije i pismenije od njega. malo sutra radi, sve to pod sinjelom te njegove fondacije, sto je neupitno za svaku pohvalu, ali eto kako da se udari na sapica kad skuplja pare za decu. njega je trebalo da pozove sa onima iz savskog nasipa, a naravno i zbog gde-si-deda-sakrio-kokardu najedared lupetanja
Frank Pembleton Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 2 hours ago, gagilija said: malo sutra radi, sve to pod sinjelom te njegove fondacije, sto je neupitno za svaku pohvalu, ali eto kako da se udari na sapica kad skuplja pare za decu. njega je trebalo da pozove sa onima iz savskog nasipa, a naravno i zbog gde-si-deda-sakrio-kokardu najedared lupetanja Ma ovde je to sa savskim lokalna tema, tamo neke budale ovo ono
mraki Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 (edited) U fejk Utisku opet Šešelj. Pa jebote, njima ponestalo gostiju pre nego Olji. Edited May 4, 2019 by mraki
Frank Pembleton Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Jbga, danas sedim u nekom društvu, naoko svi normalni, obrazovani ljudi, i neko spomenu Utisak nedelje i krene: Jao kako me iznervirao onaj matori arhitekta, prošle nedelje, šta kao on nije radio za vreme komunista, šta on zamera srbljanovićki ona ne prima platu u tom savetu, šta ima veze, oni savetuju brnabićku, ona predlaže kao ona ovo ono... Ja ne verujem, rekoh ljudi jeste vi bre normalni? To je to, oni imaju ove kretene da svako ima izgovor sa ove kretene na vlasti...
Reaktor Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 34 minutes ago, Frank Pembleton said: Jbga, danas sedim u nekom društvu, naoko svi normalni, obrazovani ljudi, i neko spomenu Utisak nedelje i krene: Jao kako me iznervirao onaj matori arhitekta, prošle nedelje, šta kao on nije radio za vreme komunista, šta on zamera srbljanovićki ona ne prima platu u tom savetu, šta ima veze, oni savetuju brnabićku, ona predlaže kao ona ovo ono... Ja ne verujem, rekoh ljudi jeste vi bre normalni? To je to, oni imaju ove kretene da svako ima izgovor sa ove kretene na vlasti... Ume oko i da prevari
Frank Pembleton Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 12 minutes ago, Reaktor said: Ume oko i da prevari Za ovo normalni verovatno. Ovo obrazovani jesu. Što je još gore...
gospa buba Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 nije ih briga. josh ako nisu kratki za lebac, onda ne moraju ni elementarno da misle niti da se zapitavaju, a ne da zastrane zamisli i u neko desno. nego sve je smor ovo ono...
InvisibleLight Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 (edited) mislim da je i canak u kontrautisku. bljaxy nema sanse da gledam veceras utisak, da mi plate ne bih imala zivaca za jeremica i sapica Edited May 5, 2019 by InvisibleLight
Caligula Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 (edited) 50 minutes ago, gospa buba said: nije ih briga. josh ako nisu kratki za lebac, onda ne moraju ni elementarno da misle niti da se zapitavaju, a ne da zastrane zamisli i u neko desno. nego sve je smor ovo ono... Ima tu mnogo nepoznatih. Moze dete u odeljenju da mu fasuje nekog SNS sina koji nastavnicima udara chvrge, moze devojcica da fasuje neku SNS barabu ili vise njih, moze da mu krene posao pa da mu dodju vrlo lokalni SNS reketashi da mu predloze da im pokloni firmu a da ostane da radi za platu i dalje je razvija... Jutka vreba iz prikrajka too... moze da ga zaboli slepo crevo, na kraju. I tu ce da naleti na zid. Dakle, moze deset fakulteta da zavrsi i da ostane idiot. Edited May 5, 2019 by Caligula
radisa Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Kesić i Olja se dogovaraju oko gostiju? Drugi vikend za redom imaju istog gosta...
mraki Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 (edited) Ko je ova što zvuči kao lajfkouč, sad se uključih? Edited May 5, 2019 by mraki
Recommended Posts