April 28, 20196 yr 4 minutes ago, Jumanji said: Ovaj sns kadar def prolazi neki kurs retorike, ponasanja prema neistomisljenicima i niskopojasno udaranje po protivnicima (Ajica jedna u nizu) Pričalo se ovde o tome pre par meseci, čini mi se da je jedan forumaš imao neke zanimljive informacije.
April 28, 20196 yr E sad kreće ludilo na Pinku, predlog je povezivanje brata sa kriminalnim radnjama...
April 28, 20196 yr Just now, Tutankamon said: Naslov utiska sa Vucicem Bs gleda arhitektu I misli u sebi "ne kenjaj matori, lese fer lese pase I da se ja malo ovajdim, dosta sam bila protiv"
April 28, 20196 yr biljana se pravi na jovanu gligorijevic. beonjace su joj crvene. Edited April 28, 20196 yr by darling
April 28, 20196 yr 6 minutes ago, darling said: jel vucic ima novi tik,ovo ciscenje gornje vilice ispod gornje usne jezikom? Ima odavno, nesto najodvratnije sto je emitovano od izuma tv-a Opa deka krece s vasinom, spomenik inkludid
April 28, 20196 yr Kakva sad deca i Lebane - pita se Biki i ja je u potpunosti razumem. Dobrica lici na nekog pevaca
April 28, 20196 yr ne prolaze, to je takav tip ljudi. Ma naravno, taj tip ljudi je poldlozan i prihvatljiv, ali ova ista retorika sa izmenjenim imenima i dogadjajima samo, zavisno od situacije i protivnika, nikako nije slucajna..Ona non-stop smrca, snifa, sta radi jbt
April 28, 20196 yr Ovo što priča o odjebavanju arhitekata nakon što su dobili konkurs e to sam i ja doživela ali od demokrata
April 28, 20196 yr 14 minutes ago, Jumanji said: Ovaj sns kadar def prolazi neki kurs retorike, ponasanja prema neistomisljenicima i niskopojasno udaranje po protivnicima (Ajica jedna u nizu) Uključila je i poglavlje Mrzite žene i majke.
April 28, 20196 yr 1 minute ago, dùda said: Ovo što priča o odjebavanju arhitekata nakon što su dobili konkurs e to sam i ja doživela ali od demokrata Pa da, to niko ne spori da se radilo ..