Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

4 minutes ago, Jumanji said:

Ovaj sns kadar def prolazi neki kurs retorike, ponasanja prema neistomisljenicima i niskopojasno udaranje po protivnicima (Ajica jedna u nizu)

Pričalo se ovde o tome pre par meseci, čini mi se da je jedan forumaš imao neke zanimljive informacije.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

E sad kreće ludilo na Pinku, predlog je povezivanje brata sa kriminalnim radnjama...

Just now, Tutankamon said:

Naslov utiska sa Vucicem

:laugh:

Bs gleda arhitektu I misli u sebi "ne kenjaj matori, lese fer lese pase I da se ja malo ovajdim, dosta sam bila protiv"

biljana se pravi na jovanu gligorijevic.

beonjace su joj crvene. 

Edited by darling

6 minutes ago, darling said:

jel  vucic ima novi tik,ovo ciscenje gornje vilice ispod gornje usne jezikom?

Ima odavno, nesto najodvratnije sto je emitovano od izuma tv-a

Opa deka krece s vasinom, spomenik inkludid

op op evo Studentski trg i Vasina....

Reaguj Biki... 

Kakva sad deca i Lebane - pita se Biki i ja je u potpunosti razumem. 

Dobrica lici na nekog pevaca 

ne prolaze, to je takav tip ljudi. 
Ma naravno, taj tip ljudi je poldlozan i prihvatljiv, ali ova ista retorika sa izmenjenim imenima i dogadjajima samo, zavisno od situacije i protivnika, nikako nije slucajna..

Ona non-stop smrca, snifa, sta radi jbt

Ovo što priča o odjebavanju arhitekata nakon što su dobili konkurs e to sam i ja doživela ali od demokrata :D

alergija :D

Koliko me smara što ne mogu da gledam u izravnome prijenosu... :dry:

14 minutes ago, Jumanji said:

Ovaj sns kadar def prolazi neki kurs retorike, ponasanja prema neistomisljenicima i niskopojasno udaranje po protivnicima (Ajica jedna u nizu)

Uključila je i poglavlje Mrzite žene i majke.

E pa tuga je jer je 22.8% glasalo za ove stetocine

1 minute ago, dùda said:

Ovo što priča o odjebavanju arhitekata nakon što su dobili konkurs e to sam i ja doživela ali od demokrata :D

Pa da, to niko ne spori da se radilo ..

ne može ovo biki, ne ide joj nikako