Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)
4 minutes ago, radisa said:

Jebem ti, izbegavao sam ludilo u Kini, ali evo dočeka me, kondezovano...

On nije normalan, Ćićevac i Bela reka, grljenje sa Sijem, razgovor sa Putinom...

Braaate....

Ništa veštačka inteligencija, to mu je sad glavna mantra?

Inače, ja sam više na liniji kontrautiska večeras, premijer se nešto ne slaže sa Patrijarhom ali naglašava koliko ga poštuje dok u pozadini onako ne baš suptilno provejavaju tvitovi u fazonu: “iš sotono matora”, “bradati jarče”, “fuj gade”...:Hail:

Edited by mraki
Posted
1 minute ago, morgana said:

koliko daleko je etapa bolesti kad ce da drz prst u ustima i ritmicki lupa glavom u zid?

:laugh:

Sad sam vizualizovala..

Posted
1 minute ago, mraki said:

Inače, ja sam više na liniji kontrautiska večeras, premijer se nešto ne slaže sa Patrijarhom ali naglašava koliko ga poštuje dok u pozadini onako ne baš suptilno provejavaju tvitovi u fazonu: “iš sotono matora”, “bradati jarče”, “fuj gade”...:Hail:

:lolol:

To zvuci ko neki alan ford

Posted
2 minutes ago, Lezilebovich said:

Ko je Dobrica I kako izgleda njegovo gostovanje ?

ćosić

uglavnom ćuti

Posted
4 minutes ago, mraki said:

Prebacih na minut, sindrom isusa u piku, prihvata da je za sve kriv, nista novo..

Posted

Ovaj sns kadar def prolazi neki kurs retorike, ponasanja prema neistomisljenicima i niskopojasno udaranje po protivnicima (Ajica jedna u nizu)

Posted

Dobrici arhitekta oteo gostovanje...

Meni utisak:

Ta ložionica što spominjete to vam je 2-3 promila! Znate šta su promili?

Posted
1 minute ago, Jumanji said:

Ovaj sns kadar def prolazi neki kurs retorike, ponasanja prema neistomisljenicima i niskopojasno udaranje po protivnicima (Ajica jedna u nizu)

Uključila je i poglavlje Mrzite žene i majke.

Posted (edited)

jel  vucic ima novi tik,ovo ciscenje gornje vilice ispod gornje usne jezikom?

Edited by darling
Posted
2 minutes ago, Jumanji said:

ne prolaze, to je takav tip ljudi. 

Posted
2 minutes ago, InvisibleLight said:

Prebacih na minut, sindrom isusa u piku, prihvata da je za sve kriv, nista novo..

I ja prebacivao sve vreme, pa nisam najbolje razumeo kontekst toga sa Partijarhom, nešto ne verujem da je kritikovao predsednika...

Posted

Arhitekta sve što priča potpuno je u pravu.

Gondola je pičkin dim u odnosu na bw. To je zločin neviđenih razmera a to nažalost još.mnogi ne shvataju.

Posted

Sad ce bs da izrelativizuje gondolu jer I djilas je sekao platane

Posted
12 minutes ago, InvisibleLight said:

Sta psihomodo pop?

Naslov utiska sa Vucicem

Posted

Jebali je predlozi kad nema niceg drugog sem Vucica i Vesica. Svaki predlog po 5recenica ova 2 debila.