mraki Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 (edited) 4 minutes ago, radisa said: Jebem ti, izbegavao sam ludilo u Kini, ali evo dočeka me, kondezovano... On nije normalan, Ćićevac i Bela reka, grljenje sa Sijem, razgovor sa Putinom... Braaate.... Ništa veštačka inteligencija, to mu je sad glavna mantra? Inače, ja sam više na liniji kontrautiska večeras, premijer se nešto ne slaže sa Patrijarhom ali naglašava koliko ga poštuje dok u pozadini onako ne baš suptilno provejavaju tvitovi u fazonu: “iš sotono matora”, “bradati jarče”, “fuj gade”... Edited April 28, 2019 by mraki
InvisibleLight Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 minute ago, morgana said: koliko daleko je etapa bolesti kad ce da drz prst u ustima i ritmicki lupa glavom u zid? Sad sam vizualizovala..
Tsai Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 minute ago, mraki said: Ništa veštačka inteligencija, to mu je sad glavna mantra? Inače, ja sam više na liniji kontrautiska večeras, premijer se nešto ne slaže sa Patrijarhom ali naglašava koliko ga poštuje dok u pozadini onako ne baš suptilno provejavaju tvitovi u fazonu: “iš sotono matora”, “bradati jarče”, “fuj gade”... To zvuci ko neki alan ford
kud u maglu Simoviću Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 2 minutes ago, Lezilebovich said: Ko je Dobrica I kako izgleda njegovo gostovanje ? ćosić uglavnom ćuti
InvisibleLight Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 4 minutes ago, mraki said: Ništa veštačka inteligencija, to mu je sad glavna mantra? Inače, ja sam više na liniji kontrautiska večeras, premijer se nešto ne slaže sa Patrijarhom ali naglašava koliko ga poštuje dok u pozadini onako ne baš suptilno provejavaju tvitovi u fazonu: “iš sotono matora”, “bradati jarče”, “fuj gade”... Prebacih na minut, sindrom isusa u piku, prihvata da je za sve kriv, nista novo..
Jumanji Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Ovaj sns kadar def prolazi neki kurs retorike, ponasanja prema neistomisljenicima i niskopojasno udaranje po protivnicima (Ajica jedna u nizu)
Frank Pembleton Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Dobrici arhitekta oteo gostovanje... Meni utisak: Ta ložionica što spominjete to vam je 2-3 promila! Znate šta su promili?
Tihajeza Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 minute ago, Jumanji said: Ovaj sns kadar def prolazi neki kurs retorike, ponasanja prema neistomisljenicima i niskopojasno udaranje po protivnicima (Ajica jedna u nizu) Uključila je i poglavlje Mrzite žene i majke.
darling Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 (edited) jel vucic ima novi tik,ovo ciscenje gornje vilice ispod gornje usne jezikom? Edited April 28, 2019 by darling
darling Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 2 minutes ago, Jumanji said: Ovaj sns kadar def prolazi neki kurs retorike, ponasanja prema neistomisljenicima i niskopojasno udaranje po protivnicima (Ajica jedna u nizu) ne prolaze, to je takav tip ljudi.
mraki Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 2 minutes ago, InvisibleLight said: Prebacih na minut, sindrom isusa u piku, prihvata da je za sve kriv, nista novo.. I ja prebacivao sve vreme, pa nisam najbolje razumeo kontekst toga sa Partijarhom, nešto ne verujem da je kritikovao predsednika...
duda Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Arhitekta sve što priča potpuno je u pravu. Gondola je pičkin dim u odnosu na bw. To je zločin neviđenih razmera a to nažalost još.mnogi ne shvataju.
InvisibleLight Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Sad ce bs da izrelativizuje gondolu jer I djilas je sekao platane
Tutankamon Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 12 minutes ago, InvisibleLight said: Sta psihomodo pop? Naslov utiska sa Vucicem
John Coltrane Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Jebali je predlozi kad nema niceg drugog sem Vucica i Vesica. Svaki predlog po 5recenica ova 2 debila.
Recommended Posts