Zabalujev Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Taj obrazovac se nalupetavao kod Olje Kovacevic na RTS-u, u emisiji Da Mozda Ne.Suvo zlato je ipak njegov pređašnji konflikt sa Ratom na BK, kod iste voditeljke, u leto 2004. "To si rekao sad i nikad više!" (da je kralj Milutin bio pedofil)."Pedofil, pedofil, pedofil!"
teacher Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Suvo zlato je ipak njegov pređašnji konflikt sa Ratom na BK, kod iste voditeljke, u leto 2004. "To si rekao sad i nikad više!" (da je kralj Milutin bio pedofil)."Pedofil, pedofil, pedofil!"
Аврам Гојић Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 (edited) Samo za ljubitelje i pripadnike the circle of the two..."ne znam da li ste bili u Americi" - neverovatno, pa u toj zemlji neko ukucava nešto iz pasoša, pa taj čudan običaj poznaju samo inicirani vlasnici američkih viza... Edited October 12, 2008 by vasudeva418
Lale Gator Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 samardzic offu kojoj je emisiji onaj obrazovac pricao o sinjelima? (jedan od predloga je u pitanju) ima li snimak na jutjubu? zaintrigirao me preteci solilokvij...samardzic on/ RTS-ov podcast
Musharaf Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Mislio sam da je to opće poznato svim fanovima Peščanika, gradivo se mora znati. Samo pažljivo poslušati nastup u Peščaniku pre par nedelja. Ne samo što PL nema više za koga da glasa, nego i daje komentar "i ovi što su pričali da neće svo vreme, pa na kraju oće, pa što ste onda toliko pričali" itd.slabo slusam pescanik u poslednjih nekoliko godina...
Joshua Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 RTS-ov podcastthanx lale. :)a sad pravac nerviranje.
Кристофер Лумумбо Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 (edited) Suvo zlato je ipak njegov pređašnji konflikt sa Ratom na BK, kod iste voditeljke, u leto 2004. "To si rekao sad i nikad više!" (da je kralj Milutin bio pedofil)."Pedofil, pedofil, pedofil!"da, to je jedna od jacih emisija. mislio sam da je nekki drugi lik gostovao, ali izgleda da se rata osisao.hvala dragom bogu sto je samardzic napustio ldpedit - ivo viskovic objasnjava kao i uvek. Edited October 12, 2008 by kojot
Аврам Гојић Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 RTS-ov podcastZanimljivo, nisu stavili martinke nego "steel" čizme u ilustraciju.
3opge Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Samo za ljubitelje i pripadnike the circle of the two...dakle, jos jednom:ovo bice (prvi s leva) kome ne znam ime je primer najodvratnijeg ljigavca koga sam imao prilike da gledam i slusam dok luci slinu u nekoj nasoj politickoj emisiji.
Heineken Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Nikolini stavovi su OK ali je on definitivno profesionalno deformisan. navikao je da ga slusaju i cute.Ivo je vrlo pametan covek.Medojevic je nebitan ali se pojavljuje.
fancy Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ...Al meni je nekako utisak Vucic koji onako zvalavi o Cici koja ga stiska zato sto ga se uzelela. Jeste, nemam osecaj za to tradicionalno.Tradicionalno..? :oTo je jedna erotična fantazija... ;)Usput, Samardžić je bio apsolutno dno... ali to su već svi primetili.
pacey defender Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Medojevićevo gostovanje i nastup je bio u funkciji spuštanja tenzija ovde u Srbiji, i preusmerenja negativnih osećanja sa stanovnika Crne Gore ka crnogorskom vrhu, i zato je vrlo korisno što je sinoć rekao to što je rekao. Da li je tačno ili ne (da je Milo ucenjen) verovatno nikada nećemo saznati.
Dankan Ajdaho Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Nikolini stavovi su OK ali je on definitivno profesionalno deformisan. navikao je da ga slusaju i cute.Nikolica je jedno odurni ljigavactm :) , sa svim atributima koji uz to idu. Klozetska šolja ispratila je veće karaktere od njega.
Zabalujev Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 slabo slusam pescanik u poslednjih nekoliko godina...Zanimljivo...
dare... Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Nikolini stavovi su OK ali je on definitivno profesionalno deformisan. navikao je da ga slusaju i cute.Nisu mu OK, ni stavovi, ni tekstovi, ni nastup... Za vreme i jednih i drugih, izbora posle svakog njegovog teksta, slušanja ili gledanja, digao mi se želudac... I glasno i pismeno i usmeno sam svuda predlagao, da se dotični zatvori i zaključa u podrum početkom svake izborne kampanje... I ne pušta do same izborne tišine...Ako već salonska baza, neće da ga se odrekne...Međutim, oni ga puštaše da piše, govori po štampi i TV-u... I još ga vozali po Srbiji... Strašno... <_<
Recommended Posts