Tabasko Pit Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 uz ovakve perjanice potpuno je jasno da je sreca sto LDP nije usao u vladu.Pored ovog pijanog i Mrka bi izgledao kao stabilan, elokventan i pre svega normalan politicar.
Luka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 al je ovom samardžiću doooooobronije uspeo 1 rečenicu da završi a da ne demantuje samog sebe
Joe D Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Au jebote, nisam gledao ovo sa Vucicem. Soooo gay....
Joshua Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 (edited) samardzic offu kojoj je emisiji onaj obrazovac pricao o sinjelima? (jedan od predloga je u pitanju) ima li snimak na jutjubu? zaintrigirao me preteci solilokvij...samardzic on/ Edited October 12, 2008 by Joshua
angern Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Slazem se ovim iz Obraza koji je bio u jednom predlogu za utisak. Samardzic je los covek..
Valk Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 preteruješ. imao je gafova i gafova u ovoj epizodi, ali u ovom konkretnom slučaju pitanje nije bilo ovako kako pišeš. ni te sadržine, ni tog tona koji bi se mogao naslutiti na osnovu sadržaja.Čekaj, nije pričao o proceduri ulaska/izlaska/boravka u USA i onda pitao Viskovića da li je ON bio u Americi, kao da proverava može li mu Ivo parirati po tome ili je običan smrtnik koje nije video zapadne obale Atlantika.Uostalom, videćemo kad Teacher okači.E sad, vrlo je moguće da ja organski ne podnosim Samardžića pa mu učitavam aroganciju i prepotentnost, kojih inače nema ni u naznakama. :)
nixolaus Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Au jebote, nisam gledao ovo sa Vucicem. Soooo gay.... znaci, posle toliko godina ostvarimo kakvu takvu pobedu na medjunarodnom planu, Crna Gora pritom zabije noz u ledja Srbiji pa se tako iskenja na nase istorijski dobre odnose, istovremeno se stvarajuci jedna anticrnogorska histerija sa tendencijom da preraste u bezumlje s pocetka devedesetih... i sve to u jednoj nedelji.Al meni je nekako utisak Vucic koji onako zvalavi o Cici koja ga stiska zato sto ga se uzelela. Jeste, nemam osecaj za to tradicionalno.
mjone Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Čekaj, nije pričao o proceduri ulaska/izlaska/boravka u USA i onda pitao Viskovića da li je ON bio u Americi, kao da proverava može li mu Ivo parirati po tome ili je običan smrtnik koje nije video zapadne obale Atlantika.Uostalom, videćemo kad Teacher okači.E sad, vrlo je moguće da ja organski ne podnosim Samardžića pa mu učitavam aroganciju i prepotentnost, kojih inače nema ni u naznakama. :)uhh, zar moraju da se upotrebljavaju ldp-jugend metode u diskusiji ?ja mislim da je samardzic jedan odvratan lik i zbog njega i slicnih u ldp-u (npr. lukovic i slicni) nikad necu glasati za ldp ali u pomenutoj situaciji mislim da nije kao sto si predstavila
Valk Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 (edited) uhh, zar moraju da se upotrebljavaju ldp-jugend metode u diskusiji ?ja mislim da je samardzic jedan odvratan lik i zbog njega i slicnih u ldp-u (npr. lukovic i slicni) nikad necu glasati za ldp ali u pomenutoj situaciji mislim da nije kao sto si predstavilaSlobodan si da misliš kao što sam i ja slobodna da stičem utisak kakav hoću.A propos ldp-jugenda, takođe si slobodan da ne obraćaš pažnju kako se Pejsi i ja jedno drugom obraćamo. Malo slobodnije peckanje je nešto što mogu sebi da dozvolim nakon nekoliko godina prepiske na forumu sa njim. Edited October 12, 2008 by Valkyrie
Zabalujev Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ja mislim da je samardzic jedan odvratan lik i zbog njega i slicnih u ldp-u (npr. lukovic i slicni) nikad necu glasati za ldp ali u pomenutoj situaciji mislim da nije kao sto si predstavilaUf, s obzirom da se nabrojani u zadnjih par nedelja javno distanciraše od LDP, a jedan to eksplicitno izreče malopre, hoćeš li se predomisliti?
Musharaf Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Uf, s obzirom da se nabrojani u zadnjih par nedelja javno distanciraše od LDP, a jedan to eksplicitno izreče malopre, hoćeš li se predomisliti?zar je i pera bacio kletvu na ldp?
teacher Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Samo za ljubitelje i pripadnike the circle of the two...
vinska musica Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 samardzic offu kojoj je emisiji onaj obrazovac pricao o sinjelima? (jedan od predloga je u pitanju) ima li snimak na jutjubu? zaintrigirao me preteci solilokvij...samardzic on/Taj obrazovac se nalupetavao kod Olje Kovacevic na RTS-u, u emisiji Da Mozda Ne.
Joshua Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 hvala :). znala sam da ne vodi vise onu klopku, ali nisam znala gde se prebacila i kako se zove novo informativno cedo.
Zabalujev Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 zar je i pera bacio kletvu na ldp?Mislio sam da je to opće poznato svim fanovima Peščanika, gradivo se mora znati. Samo pažljivo poslušati nastup u Peščaniku pre par nedelja. Ne samo što PL nema više za koga da glasa, nego i daje komentar "i ovi što su pričali da neće svo vreme, pa na kraju oće, pa što ste onda toliko pričali" itd.
Recommended Posts