Valk Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Izgleda da je dovoljno da se malo ucirka da bi se vratio svome pravom JA. Beograd uber alles i ko živi van kruga 2 neka krepa gubavcem.Traktat o zabrinutosti spoljnopolitičkom aktivnošću Srbije i ekspanzijom agresije -
Marvin (Paranoid Android) Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Je l' mi se učinilo ili je rekao da je nivo odnosa Srbije sa Vašingtonom ispod Samardžićevih ličnih porodičnih i kulturnih interesa?
Valk Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ma evo sad priča o strahovitoj uvredi Vuka Jeremića Washingtonu! :lol:Jaooooj, LDP-ovci, kud ga se rešiste, ovaj je idealan za vađenje masti
teacher Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 "ja ne mogu samo o tome da raspravljam kad vi govorite na potpuno drugom nivou koji ne priznaje realnost"
Joe D Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Opa, sagovornici su ispod Samardzicevog nivoJa. Gospodin bio u Americi bre!kakav pijani mamlaz. Sramota da deli studio sa gospodinom Viskovicem.
angern Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 UA Samardzic, koji uopce ne kapira krucijalni smisao nacionalnog pomirenja i baca klipove u tockove..
Valk Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Opa, sagovornici su ispod Samardzicevog nivoJa. Gospodin bio u Americi bre!kakav pijani mamlaz. Sramota da deli studio sa gospodinom Viskovicem.Word.Aj što je bio u Americi, nego što onako nadmeno kako samo on ume pita Dr Viskovića: ''Jeste Vi bili uopšte u Americi <_< ?''
Zabalujev Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Dobro, iz dva forumska, i još par RL izvora sam čuo da je svojevremeno pitao u istom stilu studente "Jeste li bili u Parizu"... Nije strašno.
pacey defender Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Aj što je bio u Americi, nego što onako nadmeno kako samo on ume pita Dr Viskovića: ''Jeste Vi bili uopšte u Americi <_< ?''preteruješ. imao je gafova i gafova u ovoj epizodi, ali u ovom konkretnom slučaju pitanje nije bilo ovako kako pišeš. ni te sadržine, ni tog tona koji bi se mogao naslutiti na osnovu sadržaja.
angern Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Kad vidim ovog Samardzica dodje mi da Slobu pravim od blata..
teacher Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Kad vidim ovog Samardzica dodje mi da Slobu pravim od blata..kod tebe i Samardžića je Katarza oduvek bila jaka...
mjone Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 preteruješ. imao je gafova i gafova u ovoj epizodi, ali u ovom konkretnom slučaju pitanje nije bilo ovako kako pišeš. ni te sadržine, ni tog tona koji bi se mogao naslutiti na osnovu sadržaja.tacno, nije bilo kao sto je Valkyrie predstavio/la ... nego prosto prizeljkujemo da se samardzic sto vise obruka
teacher Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 preteruješ. imao je gafova i gafova u ovoj epizodi, ali u ovom konkretnom slučaju pitanje nije bilo ovako kako pišeš. ni te sadržine, ni tog tona koji bi se mogao naslutiti na osnovu sadržaja. tacno, nije bilo kao sto je Valkyrie predstavio/la ... nego prosto prizeljkujemo da se samardzic sto vise obrukaImam snimljeno celo izlaganje, pa ćete lako prosuditi šta je i kako rekao...
Recommended Posts