Frank Pembleton Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Jel upravo rekao: Sve sto cobanka predlozi....
steins Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 37 minutes ago, InvisibleLight said: Odakle maljevic ovolke sise, cudno mi, tanka je i bre. ima odavno.
gagilija Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 ha simonida banjeglav, drzala mi privatne casove solfedja
Frank Pembleton Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Just now, mraki said: jel ovo opet sirijce pomenuo? Jeste jbte
harper lee Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Ova dva lika su bili super. Bas ono sto je falilo u javnom prostoru, obrazovani, razumni i pismeni ljudi koji znaju o cemu govore i kako da kazu to sto imaju da kazu. Ocekujem i nadam se sve vecem broju takvih gostiju, nisu preterano atraktivni za publiku ali neka, ti atraktivni su kod nas toliko regresirali na reality nivo da su se valjda svima smucili. Sergej uglavnom smetao, upadao u rec i sirio se kao paun, ali kapiram da mora neko poznat i aktuelan da bude gost zbog gledanosti. Utiske je najbolje sumirao onaj tvit koji je neko postavio, da je problem s Utiskom nedelje to sto za dva sata vidis sve ono sto si izbegavao da gledas cele nedelje. Pogodio je u centar toga kako sam se osecao dok sam sve ovo gledao.
SNARC Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Upravo..lepsa polovina i ja gledamo, umorimo se i ogadi nam se sve dok prodju utisci. Sve ono sto uspesno izbegavam, dobijem od Olje u dajdzest varijanti.
Strucnjak Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Ovo za prasetinu u Stopanji da potvrdim iz prve ruke. Vrhunska.
Weenie Pooh Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 1 hour ago, John Coltrane said: “Da se zauzme Zimski dvorac” - GOT hajp i u Utisku. Za slučaj da ne ironišeš. 1 hour ago, gagilija said: joj sto se sergej lozi na ove engleske izraze nisi ucinila efort Teofil umesto Teofila. 21 minutes ago, mraki said: jel ovo opet sirijce pomenuo? Nepodnošljiv je, jebote. Ne znam da li je gora sprdnja sa izbeglicama ili citiranje Networka... he's as mad as hell and he's not gonna take it any more, kaže uz osmeh ocvalog zadriglog hipstera.
giuseppe Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 A dobro, sad je valjda bio ironičan na sopstveni račun... Što 95% neće biti baš tako shvaćeno.
Weenie Pooh Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 4 minutes ago, giuseppe said: A dobro, sad je valjda bio ironičan na sopstveni račun... Što 95% neće biti baš tako shvaćeno. Coltrane možda, Seržinjo nikako. Manir koji demonstrira već mesecima je klasična zadojenost hajpom sa društvenih mreža - dobijaš toliki pozitivan fidbek da umisliš da je sve što radiš ispravno. Tako je i večeras kenjao, kad mu kažu da se brojnim ljudima ne sviđa njegovo bulažnjenje, odgovor glasi "ali mnogima se i sviđa". Dakle, zamišlja da politika funkcioniše kao Tviter, da je moguće naći svoju lojalnu nišu i hraniti se populanošću na osnovu toga. Zašto bi razvodnjavao tu divnu esenciju mirisa sopstvenih prdeža, zar da bi se dopao nekim tamo bednim sendvičarima koji hoće da pozajme po 200 dinara? Svašta.
steins Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Serž je jedna neopisiva seljačina. Onoliko me smorio sa onim potštapalicama na engleskom.
Recommended Posts