levi Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Just now, dùda said: Zove se Olja Sestra Ljudmila. Ruska klasična ženska imena. Ove dve budale je brkaju sa Oliverom Kovačević i mislim da ne postoji teža uvreda za Olju verovatno je potrošila dosta vremena ispravljajući sve koji kažu Olivera, verovatno i u dokumentima.. sa godinama postaje sve gore, viđao sam to
renne Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 što se znoji toliko? ova dvojica normalo sede, slično su obučeniPopio tri šljive
InvisibleLight Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Just now, John Coltrane said: Sremac greškom uzeo Sergejevu “vodu” i odmah ubacio u treću. U kontrautisku fakin suzana vasiljevic edukuje maljevicku
Jumanji Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Ma svi imaju pretpostavku da se svaka Olja zove Olivera, znam to dobro.Znoji se jer je opet pio mozda, a i nervcik je vidi se. Izgore na ovoj stolici [emoji3]
Milosh76 Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Ko je Suzana Vasiljevic?Savetnik za medije Aleksandra Vucica https://www.istinomer.rs/akter/773/Suzana-----Vasiljevic
gagilija Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 1 hour ago, Jumanji said: Ma svi imaju pretpostavku da se svaka Olja zove Olivera, znam to dobro. Znoji se jer je opet pio mozda, a i nervcik je vidi se. Izgore na ovoj stolici ja se tako znojim zbog hormona
Jumanji Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Savetnik za medije Aleksandra VucicaOna brineta sa cvikama sto ne ume vola da ubode?
pt 2.0 Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Kontrautisak: Čujem da se Bojana bori kao lav ali da je nažalost gluplja od botova. Ne znam, verna sam ljuba Utisku na EON...
Jumanji Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 ja se tako znojim zbog hormona [emoji23][emoji3][emoji3] ja kad popijem casu vina odmah mi vruce, mada se ne znojim, pa ko velim iskusno znamDoduse ima i taj peh, na sve, da je okruzen i reflektorima.
InvisibleLight Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Odakle maljevic ovolke sise, cudno mi, tanka je
Recommended Posts