April 14, 20196 yr Just now, dùda said: Zove se Olja Sestra Ljudmila. Ruska klasična ženska imena. Ove dve budale je brkaju sa Oliverom Kovačević i mislim da ne postoji teža uvreda za Olju verovatno je potrošila dosta vremena ispravljajući sve koji kažu Olivera, verovatno i u dokumentima.. sa godinama postaje sve gore, viđao sam to
April 14, 20196 yr Just now, John Coltrane said: Sremac greškom uzeo Sergejevu “vodu” i odmah ubacio u treću. U kontrautisku fakin suzana vasiljevic edukuje maljevicku
April 14, 20196 yr Ma svi imaju pretpostavku da se svaka Olja zove Olivera, znam to dobro.Znoji se jer je opet pio mozda, a i nervcik je vidi se. Izgore na ovoj stolici [emoji3]
April 14, 20196 yr Ko je Suzana Vasiljevic?Savetnik za medije Aleksandra Vucica https://www.istinomer.rs/akter/773/Suzana-----Vasiljevic
April 14, 20196 yr 1 hour ago, Jumanji said: Ma svi imaju pretpostavku da se svaka Olja zove Olivera, znam to dobro. Znoji se jer je opet pio mozda, a i nervcik je vidi se. Izgore na ovoj stolici ja se tako znojim zbog hormona
April 14, 20196 yr Savetnik za medije Aleksandra VucicaOna brineta sa cvikama sto ne ume vola da ubode?
April 14, 20196 yr Kontrautisak: Čujem da se Bojana bori kao lav ali da je nažalost gluplja od botova. Ne znam, verna sam ljuba Utisku na EON...
April 14, 20196 yr ja se tako znojim zbog hormona [emoji23][emoji3][emoji3] ja kad popijem casu vina odmah mi vruce, mada se ne znojim, pa ko velim iskusno znamDoduse ima i taj peh, na sve, da je okruzen i reflektorima.