April 14, 20196 yr 1 minute ago, Mos said: Nije bilo puno do Jata kao sto je rekao, bio sam kod poste i moglo se slobodno kretati, ni blizu punog. Evo ga, objašnjava oko piva... Nije majka karala muju što se kockao, nego što se vadi...
April 14, 20196 yr 3 minutes ago, Mos said: Nije bilo puno do Jata kao sto je rekao, bio sam kod poste i moglo se slobodno kretati, ni blizu punog. I meni se cinilo iako sam bila blize trgu m&e Pa dobro, mozda je kratkovid, pod gafom mislim nwki politicki stejtment:) Gleda neko kontrautisak? Ok, ovo s pivom debilno Sad se pere za migrante Edited April 14, 20196 yr by InvisibleLight
April 14, 20196 yr Just now, levi said: što je zove Olivera A ona njega Srdjane. A ovaj čilager je 10 puta rekao da je profesor.
April 14, 20196 yr Lažeš, Olivera Sad će da mu kaže ko Bošku u prošlom Utisku: - Ako me još jednom nazovete Olivera, tužiću vas! Kakav lik...
April 14, 20196 yr Opet se pravda što lupa... Harper je u pravu... Njemu pipirić dati u ruke i da nauči tekst da više ne lupa...