April 12, 20196 yr 28 minutes ago, maharaja said: Za razliku od Boška Obradovića, Sergej nije fašista. Nije ni mnogo pametan, ali nije ni fašov kao prethodni. A Ljotić a?
April 12, 20196 yr 2 hours ago, maharaja said: Ja verujem da je neko poput Sergeja, eto čuo da je postojao neki Ljotić. Možda je i svestan da normalni ljudi ne žele da imaju ništa sa Ljotićem, ali u to već nisam siguran. A Levijatan?
April 12, 20196 yr 4 hours ago, Singer said: prolaziš rutinsku proveru dal si klon, bot il samo novi član foruma take it easy, ne zna se koliko će trajati Meni oma presudili da sam trolbot bez provere
April 12, 20196 yr Zna se. Sergej gostuje. Možda nije fašista al je jednom na kraju predstave sišao sa pozornice i poklonio cveće mojoj bivšoj.
April 12, 20196 yr 1 hour ago, omiljeni said: Zna se. Sergej gostuje. Možda nije fašista al je jednom na kraju predstave sišao sa pozornice i poklonio cveće mojoj bivšoj. U tvom prisustvu? Jesi ga razbio?
April 12, 20196 yr 1 hour ago, omiljeni said: Zna se. Sergej gostuje. Možda nije fašista al je jednom na kraju predstave sišao sa pozornice i poklonio cveće mojoj bivšoj. zbog ovoga, i zbog onog da je @Hamlet Strašni SUBNOR-ovac ( ) vredelo je iščitati nekoliko poslednjih strana...
April 12, 20196 yr 1 hour ago, omiljeni said: Zna se. Sergej gostuje. Možda nije fašista al je jednom na kraju predstave sišao sa pozornice i poklonio cveće mojoj bivšoj. Јел већ била бивша или је постала то вече након представе?
April 12, 20196 yr 8 hours ago, Singer said: prolaziš rutinsku proveru dal si klon, bot il samo novi član foruma take it easy, ne zna se koliko će trajati Fun... 😂😂😂