Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Olja bas zaredjala sa fasistima..

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Svi su oni isti fasisti..

28 minutes ago, maharaja said:

Za razliku od Boška Obradovića, Sergej nije fašista. Nije ni mnogo pametan, ali nije ni fašov kao prethodni.

A Ljotić a?

2 hours ago, maharaja said:

Ja verujem da je neko poput Sergeja, eto čuo da je postojao neki Ljotić. Možda je i svestan da normalni ljudi ne žele da imaju ništa sa Ljotićem, ali u to već nisam siguran.

A Levijatan?

4 hours ago, Singer said:

prolaziš rutinsku proveru dal si klon, bot il samo novi član foruma

take it easy, ne zna se koliko će trajati :fantom:

Meni oma presudili da sam trolbot bez provere

12 minutes ago, hefaca said:

oma

brt, deset godina si ovde :fantom:

I jos vucem traume zbog tih prvih dana...

Lazes 10 god jbt

10 godina je proslo kao tren...

Jel se zna ko su gosti?

Zna se. Sergej gostuje. Možda nije fašista al je jednom na kraju predstave sišao sa pozornice i poklonio cveće mojoj bivšoj. :dry:

1 hour ago, omiljeni said:

Zna se. Sergej gostuje. Možda nije fašista al je jednom na kraju predstave sišao sa pozornice i poklonio cveće mojoj bivšoj. :dry:

U tvom prisustvu? Jesi ga razbio?

:D

zbog ovoga, i  zbog onog da je @Hamlet Strašni SUBNOR-ovac ( :heart: ) vredelo je iščitati nekoliko poslednjih strana...

Јел већ била бивша или је постала то вече након представе? :fantom:

8 hours ago, Singer said:

prolaziš rutinsku proveru dal si klon, bot il samo novi član foruma

take it easy, ne zna se koliko će trajati :fantom:

Fun... 😂😂😂

23 hours ago, roksi said:

forumski jaran

+1

Ko su gosti?