nixolaus Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 kakav je bilmez ovaj Samardzic jadan do besvesti.
angern Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 (edited) Ovaj Viskovic izgleda pikira na ambasadorsko mesto..UN je velika pobeda, itd. UN nije priznao Kosovo, pa nikakvo priznanje ne moze ni da ponisti.A ovaj Medojevic, koji je to lizonja..Neprijateljski gest Crne Gore..ma nemoj..Svako ko ucini nesto antimilosevicevsko je neprijatelj.. Edited October 12, 2008 by angern
teacher Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ovaj Viskovic izgleda pikira na ambasadorsko mesto..UN je velika pobeda, itd. UN nije priznao Kosovo, pa nikakvo priznanje ne moze ni da ponisti.mogu li da te zamolim da manje lupetaš?
angern Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 mogu li da te zamolim da manje lupetaš?Mogu li ja vas?
Filipenko Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ne. Pošto ne znaš ko je Ivo Visković, ne propusti priliku da ćutiš.
mjone Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 kakav je bilmez ovaj Samardzic jadan do besvesti.teska budala :)iseci cu ovu svoju 'utrnulu ruku' sto jednom glasah za ldp :)savet za ldp:sto vise samardzica i perovica na tv-u :))
pacey defender Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Postujem ljude koji umeju da budu provokativni, ali ovaj samo provocira. I gunđa.Pazi sad, pored Medojevića i Viskovića u studiju, on je našao da drži tirade o nacionalizmu sa početka 90ih. Mislim, to bih mogao da progutam kao argument, kada bi ga izrekao neko ko ima jači kredibilitet.LDPu će biti bolje bez njega, i to me raduje.
Valk Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Sad se uključujem u Utisak, cenim da Visković objašnjava.Tj sigurna sam u to obzirom ko ga pljuje.
Marvin (Paranoid Android) Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 "... ako vi ne želite da budete beograđanka..." -_-
teacher Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 "... ako vi ne želite da budete beograđanka..." -_-beogradžanka
Joshua Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 samardzic prevazilazi sebe. missim bate sa kravatom.je l` to kaci Svilanovica za slikanje u uniformi? ili neke iz Miloseviceve klike koji su stvarno paradirali? malo sam se umorila, pa ne pratim...
morgana Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ovaj sto nije madojevic ni viskovic je blago retardiran i to ne krije
Recommended Posts