Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted (edited)
Kad smo kod Sonje Licht, seća li se još neko zašto je promenjen naziv NGO za koju je godinama radila /Fond za otvoreno društvo/ u Fond za političku izuzetnost? Koliko je meni poznato, bilo je to samo zbog lošeg imidža koji je ovoj NGO stvoren u miloševićevskim medijima, pa je preimenovanje bilo mimikrija da bi se "zavarali tragovi". Tek posle je došlo do promene u programskom delu aktivnosti, pa se ova fondacija danas više bavi političkim analizama i teorijom, nego finansiranjem humanitarnih projekata kao nekada. Takva, ne smeta nikome, a dobro je došla Tadiću da se hvali dobrim odnosima sa NGO sektorom, uzimajući nju kao njihovog glavnog i najeminentnijeg reprezenta.. na radost svih onih kojima su NGO od iskona filijale naših neprijatelja i raznih belosvetskih zlonamernika.
Prilicno netacnoFond za otvoreno drustvo i dalje postoji i nije mu promenjen naziv:http://www.fosserbia.org/Sonja Liht je napustila Fond za otvoreno drustvo i umesto nje na mesto izvrsnog direktora je dosla Jadranka Jelincic.Sonja Liht osniva Beogradski fond za politicku izuzetnost.http://www.bfpe.org/editi:na kraju krajeva, sve pise na netu i zaista me cudi tako pausalno pisanje, kada je istina, samo par kliktanja misem udaljena od tebe. Edited by debaser
Posted
da <_< cuj 'mislio'...vec sam poceo da lapim...nije predrag, nego slobodan g. markovic, ali se nadam da ce i predraga staviti na spisak. sumnjiv mi je.
Naravno da je sumnjiv. Clan je DS.
Posted
Pa evo, otprilike ovako dolazi do zakljucivanja na angro. Fond za Otvoreno drustvo i Fond za politicku izuzetnost su dve potpuno razlicite organizacije sa potpuno drugacijim mandatom. Na celu ovog prvog fonda je, koliko znam, Sreten Ugricic. Sonja Liht vise nema veze s njima.
Izvinjavam se, zaista nisam znala, niti sam proveravala. Verovatno me na zakljucak navelo to sto se od formiranja Fonda za politicku izuzetnost vise nigde i ne pominje, bar po medijima, Fond za otvoreno drustvo.
Posted
Svaka joj cast i to su njena dostignuca a ne uvaljivanje pozamasne zadnjice u UO.
Ako izvestaj bude o gojaznosti mozda.
izvrsno, to bi bio taj 1 europski, tacnije helsinski pogled na sonju liht. bravo bravo.
Posted (edited)
izvrsno, to bi bio taj 1 europski, tacnije helsinski pogled na sonju liht. bravo bravo.
male ukice svuda oko nas... :lol:Znas kako me zabole za politicku korektnost, a posebno za lazni moral koji vazi za Sonju Liht ali ne vazi za radikalske ruzne gospoje. Edited by Heineken
Posted

vecerashnji gosti: Marko Nicovic, Bozo Prelevic i Nebojsa Covic...

Posted

Ajoj, 2 sata će pričati o ničemu...

Posted

pretpostavljam da ce se pricati o ubistvu djindjica.

Posted

ja mislim da su nicović, čović i prelević jedna osoba, u telu 3.

Posted

Moj je utisak da su nijedna osoba u telu tri.Mozda ce pricati o ubistvu onih nesrecnih gardista.Ne znam o cemu mogu da razgovaraju njih trojica sto o svemu govore nista, osim ako autorka bas jeste tako zamislila vecerasnji Utisak: da bude emisija nicega. Srecom, ko i uvek, ne mora da se gleda.

Posted

kakvi gosti! To je inace nas prvi korak u medijskom promovisanju PDFa Karta Do Pristine a oni su nasi ambasadori, sto je ocigledno...